Antena Meniu Search
x

Ploaie de gloanţe într-un bar din Africa de Sud. 14 oameni au murit, după ce atacatorii ''au tras în cei care se distrau''

Un atac armat într-un bar din Soweto, în apropiere de Johannesburg, a ucis 14 persoane în noaptea de sâmbătă spre duminică, transmite AFP, citând poliţia sud-africană.

de Redactia Observator

la 10.07.2022, 11:14

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Poliţia a primit un apel în jurul orei locale 00.30. ''Când am ajuns la faţa locului, 12 persoane erau decedate, având răni provocate de gloanţe'', a precizat Nonhlanhla Kubheka, şefa comisariatului din Orlando, cartier din Soweto unde s-a produs drama.

Unsprezece persoane rănite au fost transportate la spital, dar două dintre ele au decedat la scurt timp după aceea, a adăugat Kubheka. Nu au fost făcute precizări despre atacatori. Aceştia ''au sosit şi au tras în oamenii care se distrau'', a spus şefa poliţiei locale.

Nu a fost operată nicio arestare. Poliţia, care în cursul dimineţii se afla încă la locul atacului, a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Ploaie de gloanţe într-un bar din Africa de Sud. 14 oameni au murit, după ce atacatorii ''au tras în cei care se distrau''