Antena Meniu Search
x

Poliţişti atacaţi cu maceta de un tânăr de 19 ani, la festivităţile de Revelion din Times Square. Agresorul a fost împuşcat

Festivităţile de Revelion din Times Square, New York, au fost tulburate de un incident violent. Din senin, un tânăr de 19 ani i-a atacat cu maceta pe poliţiştii prezenţi la ceremonia de Anul Nou, trei dintre agenţi fiind răniţi. Atacatorul a fost împuşcat în umăr, iar acum se află în arest. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 16:07

Tânărul de 19 ani a atacat poliţiştii cu maceta
Tânărul de 19 ani a atacat poliţiştii cu maceta - Profimedia

Un bărbat cu o macetă i-a atacat pe polițiștii aflați în Times Square, New York, chiar înainte de festivitățile de Anul Nou. Trei polițiști, aflați în cordonul de securitate din celebra piață, au fost răniți de bărbatul cu macetă. Atacatorul a fost împușcat în umăr și a fost arestat. Incidentul a avut în jurul orei locale 22:00, relatează Mediafax.

Tânărul de 19 ani a atacat poliţiştii cu maceta

"Fără a fi provocat, un bărbat de 19 ani s-a apropiat de un ofițer și a încercat să-l lovească în cap cu o macetă. Bărbatul a lovit apoi alți doi ofițeri în cap cu maceta", a declarat comisarul de poliție Keechant Sewell, potrivit Sky News. Polițiștii au răni care nu le pun viața în pericol. Ceremoniile de Revelion din Times Square nu au fost afectate de incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Poliţişti atacaţi cu maceta de un tânăr de 19 ani, la festivităţile de Revelion din Times Square. Agresorul a fost împuşcat