Antena Meniu Search
x

Poliţiştii englezi au salvat de la moarte o lebădă pe care au descoperit-o cu o şosetă trasă pe cap

Poliţiştii englezi din Lincoln au avut parte de o intervenţie mai rar întâlnită, ei reuşind să salveze de la moarte o lebădă descoperită în zona Coulson Road.

de Redactia Observator

la 05.05.2021, 22:56

Vinovaţii pentru producerea incidentului riscă până la şase luni de închisoare
Lebăda risca să moară prin sufocare sau prin înfometare - Lincolnshire Police via BBC
  • Vinovaţii pentru producerea incidentului riscă până la şase luni de închisoare.

Lebăda avea o şosetă trasă pe cap, cel mai probabil în urma unei glume de prost gust care se putea transforma într-o adevărată tragedie. Conform BBC, poliţiştii au reuşit să scoată şoseta de pe capul lebedei speriate, iar acum îi caută pe cei vinovaţi de producerea unui asemenea incident.

Specialiştii consideră că lebăda putea să moară foarte uşor, sufocată sau prin înfometare, dacă poliţiştii nu interveneau la momentul oportun. Mai mult, se consideră că incidentul poate afecta şi alte lebede în condiţiile în care este sezonul în care lebedele au grijă de puii lor cărora abia le-au dat viaţă.

Rămâne de văzut dacă cei vinovaţi sunt descoperiţi. Cel mai probabil ei vor scăpa cu o amendă usturătoare, mai ales în condiţiile în care lebăda nu a murit, însă pentru astfel de acţiuni englezii riscă până la şase luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Poliţiştii englezi au salvat de la moarte o lebădă pe care au descoperit-o cu o şosetă trasă pe cap