Antena Meniu Search
x

Poliţiştii, victimele infractorilor! Un agent a fost UCIS dintr-un foc de armă de un student, chiar în secţia de poliţie

Un student a împuşcat mortal un poliţist la Texas Tech University, la Lubbock, luni, campusul a fost închis, iar suspectul a fost arestat.

Un student a împuşcat mortal un poliţist la Texas Tech University, la Lubbock, luni, campusul a fost închis, iar suspectul a fost arestat, au anunţat autoritţile, relatează Reuters, citat de News.ro

Poliţişti de la Texas Tech s-a dus să verifice starea studentului, iar după ce au găsit droguri au l-au luat la postul de poliţie al universităţii, a precizat într-un e-mail un purtător de cuvânt al instituţiiei de învîţământ, Chris Cook.

Studentul a scos o armă de foc şi l-a împuşcat pe poliţist în cap, după care a fugit, potrivit lui Cook. Poliţistul a murit.

O echipă SWAT a fost trimis să caute suspectul, a declarat telefonic J. Rodgers de la Poliţia din Lubbock.

El a confirmat că o persoană a fost împuşcată la divizia de la universitate a poliţiei, la Lubbock, o comunitate cu peste 240.000 de locuitori situată la aproximativ 480 de kilometri vest de Dallas.

”Înainte de toate ne gândim la familia poliţistului ucis la Texas Tech University”, a declarat fuvernatorul statului Greg Abbott, citat într-un comunicat.

Suspectul a fost reţinut ulterior, a anunţat Poliţia din Lubbock pe Twitter, fără să furnizeze detalii.

potrivit unor postări pe Twitter este vorba despre Hollis Daniels, reţinut în apropierea stadionului Jones.

Imediat după atac, universitatea a îndemnat pe site persoanele din campus să se adăpostească.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Poliţiştii, victimele infractorilor! Un agent a fost UCIS dintr-un foc de armă de un student, chiar în secţia de poliţie