Antena Meniu Search
x

VIDEO. Imagini terifiante cu porci modificaţi genetic, la o fermă! Fotografiile au ajuns virale şi au stârnit dezbateri aprinse. Ştim cu adevărat ce mâncăm?

Mai multe imagini cu porci care par să fie modificaţi genetic, surprinse la o fermă din Cambodgia au ajuns virale şi au generat dezbateri aprinse.

Mai multe imagini cu porci care par să fie modificaţi genetic, surprinse la o fermă din Cambodgia au ajuns virale şi au generat dezbateri aprinse, mulţi dintre cei care au văzut fotografiile întrebându-se dacă sunt reale. 

"Porcii-mutanţi" - aşa cum au fost numiţi de presa din toată lumea, par a avea două rânduri de muşchi, modificare care ar putea apărea în dezvoltarea animalului doar în urma unor mutaţii special făcute. Mușchii de pe spate și picioare au dimensiuni duble față de un porc normal.

Inclusiv cei de la PETA (Organizaţie pentru Protecţia Animalelor în SUA) au recționat după ce imaginile au împânzot internetul, condamnând astfel de practici. Era evident din imagini că animalele abia se puteau mişca de pe loc, din cauza musculaturii extrem de dezvoltate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » VIDEO. Imagini terifiante cu porci modificaţi genetic, la o fermă! Fotografiile au ajuns virale şi au stârnit dezbateri aprinse. Ştim cu adevărat ce mâncăm?