Antena Meniu Search
x

Poveste emoţionantă! Au fost toată viaţa împreună şi au murit în acelaşi timp, în spitale diferite

Unul dintre cele mai longevive cupluri din America, New Jersey, are o poveste incredibilă de dragoste. Cei doi nu doar că şi-au petrecut toată viaţa împreună, dar au şi murit împreună!

Olympia DeNittis (95 de ani) şi Michael DeNittis (94 de ani) au fost căsătoriţi timp de 67 de ani! Au crescut împreună, au fost iubiţi în adolescenţă şi au avut o viaţă fericită şi lungă împreună. 

Cei doi nu doar că şi-au petrecut toată viaţa împreună, dar au şi murit împreună! 

Povestea este emoţionantă mai ales că aceştia au murit împreună nu într-un accident, ci chiar la spitale diferite, fără să ştie unul de celălalt! 

Olympia era internată la un spital din Edison când a murit, iar familia a decis să nu-i dea vestea tragică lui Michael, care se lupta cu cancerul într-un alt spital. 

Nu au dorit să îi spună deoarece avea şanse să fie lăsat acasă, dar se pare că Michael a simţit că soţia sa murise! După doar câteva ore de la moartea Olympiei, Michael s-a stins şi el şi i s-a alăturat soţiei în viaţa de apoi.

Olympia şi Michael în momentul căsătoriei

sursa: viralnova.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Poveste emoţionantă! Au fost toată viaţa împreună şi au murit în acelaşi timp, în spitale diferite