Antena Meniu Search
x

Exclusiv Povestea emoționantă a unei italience care de peste 420 de zile își vede soțul doar de la fereastră, din cauza pandemiei

Povestea de dragoste a unui cuplu din Italia bate orice scenariu de film. Iarnă sau vară, o femeie îşi vizitează soţul zilnic la centrul unde este internat. De peste 420 de zile face asta. Îi citește, urmăresc meciuri împreună și speră ca apropierea ei să îl ajute să se vindece. În exclusivitate pentru Observator, Elisabetta ne-a povestit cum a fost ultimul an.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 20:47

Vezi și

Este imaginea unei poveşti care a făcut înconjurul lumii. De pe 7 martie 2020, Elisabetta nu a mai lipsit în nicio zi din faţa acestei ferestre. De cealaltă parte stă soţul, Roberto, marea ei iubire de peste 40 de ani.

Elisabetta Morotti: ”Dimineața citim ziarele, tot ce înseamnă eveniment. Pe el îl interesează şi toate sporturile imaginabile și inimaginabile, de la fotbal la motociclism, mașini și mai ales cai”.

Soțul Elisabettei a fost internat într-un azil, după un accident cerebral

Roberto a suferit un accident cerebral şi, în ultimii ani, viaţa i-a fost o luptă continuă. Iar ea a vândut totul pentru a-i fi alături. Mai întâi a ieşit la pensie şi a dat barul pe care l-au condus împreună. Apoi casa, pentru a se muta într-un oraş cu servicii medicale mai bune pentru boala lui. A fost în comă şi nimeni nu îi mai dădea nicio şansă dar, cu sprijinul soţiei, a învins chiar şi moartea.

Pe acelaşi subiect

Elisabetta Morotti: ”Pe 14 februarie a auzit, la o emisiune tv unde se făceau urări de Sfântul Valentin, melodia noastră, și i-a curs o lacrimă”.

Elisabetta crede că dragostea ei are puterea să-i vindece soțul

Pandemia nu a împiedicat-o pe Elisabetta să-şi viziteze soţul. Merge, zilnic, chiar şi de două ori. Pe ploaie, ninsoare sau caniculă. Nu vrea ca bărbatul să se simtă uitat dar, mai mult decât orice, crede că dragostea ei are puterea să-l vindece.

Deocamdată, spitalul nu permite vizitele. Ambii speră, însă, că odată ce pandemia va da înapoi vor reuşi să se îmbrăţişeze din nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Povestea emoționantă a unei italience care de peste 420 de zile își vede soțul doar de la fereastră, din cauza pandemiei