Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Prea tânăr te-ai dus, Andrei". Un tânăr român a murit pe loc într-un accident cumplit în Italia, în drum spre muncă. Andrei era tatăl unei fetițe de 5 ani

Tragedie într-o familie de români, după ce un tânăr în vârstă de 30 de ani, tatăl unei fetițe, și-a găsit sfârșitul într-un accident cumplit, pe un drum din Italia. Andrei a murit pe loc după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac, apoi s-a răsturnat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.12.2023, 12:36

Nenorocirea s-a produs miercuri dimineață, relatează Corriere della Sera.

Andrei se afla la volan și conducea spre serviciu când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul direcției, a ieșit de pe carosabil, s-a izbit violent cu mașina de un copac aflat pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat. S-a întâmplat la ora 7:51, de-a lungul drumului provincial 61, în Punta Ala, municipiul Castiglione della Pescaia (Grosseto). 

Andrei a murit în Italia, în drum spre muncă. Românul avea 30 de ani și era tatăl unei fetițe

În urma impactului, românul a murit pe loc. Echipajele de urgență sosite la fața locului l-au scos pe Andrei dintre fiare, însă orice ajutor a venit prea târziu.

Andrei Avieritei lucra ca grădinar, împreună cu fratele său, la o societate specializată în întreținerea spațiilor verzi. Potrivit Il Tirreno, tânărul era tatăl unei fetițe de 5 ani.

Polițiștii italieni continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs tragedia. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca Andrei să fi adormit la volan. De asemenea, sunt luate în considerare și varianta ca un animal să fi apărut brusc în fața mașinii sau cea în care românului să i se fi făcut rău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Prea tânăr te-ai dus, Andrei". Un tânăr român a murit pe loc într-un accident cumplit în Italia, în drum spre muncă. Andrei era tatăl unei fetițe de 5 ani