Antena Meniu Search
x

Președintele Ucrainei, Turcinov și omul de afaceri Poroșenko au interdicție în Crimeea

Noile autorități au întocmit o listă cu persoanele care au interdicție de a intra pe teritoriul din Crimeea. Printre aceștea se numără Alexandr Turcinov, omul de afaceri Piotr Poroșenko, dar și toți conducătorii mișcării de dreapta de la Kiev

Președinția Consiliului orășenesc din Crimeea a întocmit o listă cu 200 de politicieni de la Kiev cărora le-a fost interzis accesul pe teritoriul Crimeii. Este vorba de 19 deputați din Partidul Regiunilor, 83 deputați de la Batkivșin, 37 de reprezentanți din Partidul lui Kliciko și 35 de reprezentanți de la Partidul Svoboda, conform Deschide.md. “Sancțiunile îi vizează pe cei care au colaborat cu noua putere nelegitimă de la Kiev”, se spune în decizia administrației de la Crimeea.

Anterior, SUA și UE au anunțat că au introdus sancțiuni pentru persoanele responsabile de situația creată în Crimeea. Iar cancelarul Germaniei, Angela Merkel declara că UE este gata să aplice sancțiuni mai dure în adresa Federației Ruse, care se face responsabilă de situația din regiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Președintele Ucrainei, Turcinov și omul de afaceri Poroșenko au interdicție în Crimeea