Pregătirile pentru gala premiilor Oscar, aproape finalizate

De Redactia Observator.
Publicat: 07.02.2020, 22:29.
Actualizat: 07.02.2020, 22:31

Două zile ne despart de gala premiilor Oscar. La teatrul Dolby totul pare pregătit. Covorul roşu a fost întins, iar meniul stabilit. După o eroare a Academiei Americane de Film, unii fani cred că ştiu şi câştigătorii.

Două zile ne despart de gala premiilor Oscar. La teatrul Dolby totul pare pregătit. Covorul roşu a fost întins, iar meniul stabilit. După o eroare a Academiei Americane de Film, unii fani cred că ştiu şi câştigătorii.

Pe holurile Teatrului Dolby din Beverly Hills, o adevărată armată e responsabilă cu ultimele pregătiri. Sigla a fost montată, iar scena pe care vor urca câştigătorii anului a fost amenajată. Inspirat de producţiile nominalizate, designerul evenimentului a imaginat un decor grandios bătut în cristale Swarovsky.

Jason Sherwood, designer: Decorul va cuprinde 50.000 de pietre. Şi peste o mie de pietre LED. Apoi mii şi mii de metri de cabluri de toate tipurile. Spirala aceasta interioară cântăreşte peste patru tone şi jumătate, va fi ridicată deasupra scenei şi se poate roti la 360 de grade

Statuetele aurite sunt pregătite pentru a ajunge la câştigători. Doar numele mai trebuie inscripţionat. Fanii se aşteaptă la puţine surprize. Mai ales după ce, zilele trecute, Academia Americană a.. scăpat pe internet o listă a câştigătorilor, despre care reprezentanţii Academiei au spus ulterior că a fost doar o simulare.

Retrasă la scurt timp, ea a fost, totuşi, citită de cei mai atenţi dintre cinefili şi este în acord cu o altă listă cu predicţii după calcule matematice. Brad Pitt ar urma să primească primul lui Oscar pentru rolul din "Once upon a time in Hollywood".

"1917", "Joker" şi "Judy" ar urma să câştige marile premii. Iar "The Irishman" ar putea înregistra un nou eşec. Indiferent de câştigători, fanii de abia aşteaptă să vadă spectacolul. Printre prezentatori se vor afla Jane Fonda, Tom Hanks, Natalie Portman sau Keanu Reeves.

Cinefilii din România se pregătesc de o noapte albă. Duminică spre luni vor fi martorii celui mai aşteptat moment de la Hollywood.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.