Antena Meniu Search
x

Pregătirile pentru gala premiilor Oscar, aproape finalizate

Două zile ne despart de gala premiilor Oscar. La teatrul Dolby totul pare pregătit. Covorul roşu a fost întins, iar meniul stabilit. După o eroare a Academiei Americane de Film, unii fani cred că ştiu şi câştigătorii.

de Redactia Observator

la 07.02.2020, 22:31

Vezi și

Două zile ne despart de gala premiilor Oscar. La teatrul Dolby totul pare pregătit. Covorul roşu a fost întins, iar meniul stabilit. După o eroare a Academiei Americane de Film, unii fani cred că ştiu şi câştigătorii.

Pe holurile Teatrului Dolby din Beverly Hills, o adevărată armată e responsabilă cu ultimele pregătiri. Sigla a fost montată, iar scena pe care vor urca câştigătorii anului a fost amenajată. Inspirat de producţiile nominalizate, designerul evenimentului a imaginat un decor grandios bătut în cristale Swarovsky.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Statuetele aurite sunt pregătite pentru a ajunge la câştigători. Doar numele mai trebuie inscripţionat. Fanii se aşteaptă la puţine surprize. Mai ales după ce, zilele trecute, Academia Americană a.. scăpat pe internet o listă a câştigătorilor, despre care reprezentanţii Academiei au spus ulterior că a fost doar o simulare. 

Retrasă la scurt timp, ea a fost, totuşi, citită de cei mai atenţi dintre cinefili şi este în acord cu o altă listă cu predicţii după calcule matematice. Brad Pitt ar urma să primească primul lui Oscar pentru rolul din "Once upon a time in Hollywood".

"1917", "Joker" şi "Judy" ar urma să câştige marile premii. Iar "The Irishman" ar putea înregistra un nou eşec. Indiferent de câştigători, fanii de abia aşteaptă să vadă spectacolul. Printre prezentatori se vor afla Jane Fonda, Tom Hanks, Natalie Portman sau Keanu Reeves.

Cinefilii din România se pregătesc de o noapte albă. Duminică spre luni vor fi martorii celui mai aşteptat moment de la Hollywood. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Pregătirile pentru gala premiilor Oscar, aproape finalizate