Antena Meniu Search
x

Oraș din Rusia, stropit cu aghiasmă din avion, pentru a-i vindeca pe localnici de patima beției

Preoții dintr-o localitate din Rusia au luat calea aerului pentru a-i vindeca pe oameni de patima beției. Nu mai puțin de 70 de litri de aghiasmă au picat din cer peste capetele credincioșilor.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.09.2019, 17:30

Oraș din Rusia, stropit cu aghiasmă din avion
Operațiune aeropurtată a unor preoți din Rusia - themoscowtimes.com

Preoții dintr-o localitate din Rusia au luat calea aerului pentru a-i vindeca pe oameni de patima beției. Nu mai puțin de 70 de litri de aghiasmă au picat din cer peste capetele credincioșilor.

Clericii din Tver, un oraș aflat în apropierea Moscovei, au decis că ultima șansă pentru a-i opri pe cetățeni din consumul excesiv de alcool este cu ajutorul aghiasmei, aruncată în cantități industriale din avion.

Așa că s-au urcat într-o aeronavă de mici dimensiuni și, de la aproximativ 200 de metri altitudine, au stropit localitatea din belșug, de "Ziua Sobrietății", însă nu înainte de a spune o rugăciune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de preoți a fost și un bărbat însurat, care a mărturisit că s-a vindecat de alcoolism.

"Orice boală este de la un virus, iar un virus este un demon. Așadar, orice boală este înainte de toate o boală spirituală", a explicat părintele Alexander Goryachev, care a participat la operațiunea aeropurtată.

Totul, susțin membrii clerului, are scopul de a opri consumul de alcool, droguri, dar și relațiile amoroase din afara căsătoriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Oraș din Rusia, stropit cu aghiasmă din avion, pentru a-i vindeca pe localnici de patima beției