Antena Meniu Search
x

Momentul în care președintele Portugaliei, de 71 de ani, salvează de la înec două femei (Video)

Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a ajutat la salvarea de la înec a două femei, după ce caiacul în care se aflau s-a răsturnat. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.08.2020, 22:56

sursa: AP Vezi și
  • Marcelo Rebelo de Sousa nu a așteptat sosirea salvamarilor
  • La bustul gol, președintele a înotat către cele două femei aflate în pericol

În vârstă de 71 de ani, președintele se afla pe o plajă din Algarve atunci când a observat pericolul la care erau expuse cele două femei. Așa că nu a stat pe gânduri și a înotat către ele, ajutându-le să revină în siguranță la mal.

Rebelo de Sousa le-a spus reporterilor care au filmat momentul că cele două femei au fost trase de un curent marin puternic.

"Este un curent foarte mare din vest, erau trase și întoarse, înghițiseră multă apă și nu mai puteau să întoarcă caiacul, nici să se suie pe el sau să înoate, așa e de puternic curentul", a precizat președintele portughez.

Potrivit BBC, liderul a menționat că a fost ajutat de "un brav patriot" cu jet ski, în operațiunea de salvare. Totodată, acesta le-a sfătuit pe femei să aibă grijă pe viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul în care președintele Portugaliei, de 71 de ani, salvează de la înec două femei (Video)