Antena Meniu Search
x

Video Preşedintele Turciei ameninţă Grecia cu rachete. Reacţia Atenei după ce a fost "asigurată" că va deveni ţintă sigură dacă va cumpăra armament

Preşedintele Turciei, Recep Erdogan susţine că, dacă Atena va încerca să cumpere armament, va deveni ţintă sigură

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 09:25

Vezi și

Liderul de la Ankara a lansat ameninţarea în timp ce discuta despre rachete Tayfun de provenienţă proprie. Deşi i s-au dat nenumărate asigurări că insulele greceşti aflate la mică distanţă de coastele Turciei nu sunt au arsenal sub acoperire, preşedintele turc continuă să fie convins de acest lucru. 

Reacţia Greciei după ce Erdogan a ameninţat că va lovi Atena

Ministrul de externe al Greciei a atacat dur Turcia după ce preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a ameninţat că va lovi Atena cu rachete balistice.

"Este inacceptabil şi universal condamnabil ca ameninţările cu un atac cu rachete împotriva Greciei să fie făcute de o ţară aliată, membră NATO", a declarat luni Nikos Dendias, la sosirea la Bruxelles pentru o reuniune a Uniunii Europene pe probleme de afaceri externe, potrivit Mediafax.

"Atitudinile nord-coreene nu pot şi nu trebuie să intre în Alianţa Nord-Atlantică", a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Preşedintele Turciei ameninţă Grecia cu rachete. Reacţia Atenei după ce a fost "asigurată" că va deveni ţintă sigură dacă va cumpăra armament