Antena Meniu Search
x

Prezentatoarea BBC Rachael Bland a murit. Tânăra anunţase luni că mai are doar câteva zile de trăit

Rachael Bland, prezentatoarea BBC Radio 5 Live, a murit, astăzi, la aproape 2 ani după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: cancer la sân. Luni, femeia în vârstă de 40 de ani îşi anunța ascultătorii, printr-un mesaj cutremurător, că mai are doar "câteva zile de trăit".

Rachael Bland, prezentatoarea BBC Radio 5 Live, a murit, astăzi, la 2 ani după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: cancer la sân. Luni, femeia în vârstă de 40 de ani îşi anunța ascultătorii, printr-un mesaj cutremurător, că mai are doar "câteva zile de trăit".

Potrivit familiei, Rachael Bland a murit liniştită, acasă, la primele ore ale dimineţii.

Luni, prezentatoarea BBC a publicat un mesaj pe Twitter în care mărturisea că nu mai are nicio șansă de recuperare și că mai are doar câteva zile de trăit. 

"După cum spunea legendarul Frank S – Mă tem că mi-a sunat ceasul, prieteni. Și dintr-o dată, mi s-a spus că mai am câteva zile de trăit. Este ireal. Vă mulțumesc pentru sprijin. La revedere, prieteni", a fost mesajul postat pe Twitter.

Imediat după moartea jurnalistei, soţul ei, Steve, a publicat un mesaj emoționant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A fost o prezentatoare incredibil de talentată, o soție, soră, fiică, nepoată și mătușă foarte iubită și, cel mai important, o mamă ideală pentru micuțul nostru Freddie. Cuvintele nu pot descrie cât de dor ne va fi de ea", a scris bărbatul.

Rachel Bland şi-a început cariera la BBC acum mai bine de 15 ani ca Rachael Hodges. În 2013, prezentatoarea s-a căsătorit cu Steve Bland, care îi era coleg tot la BBC. 

Pe lângă job-ul avut la BBC Radio 5 live, Rachel a lucrat ca prezentator de știri la BBC News Channel, BBC World și BBC North West Tonight.

Ea a fost diagnosticată cu cancer de sân în noiembrie 2016, după ce a descoperit o umflătură sub braț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prezentatoarea BBC Rachael Bland a murit. Tânăra anunţase luni că mai are doar câteva zile de trăit