Antena Meniu Search
x

Prezentator virtual, la televiziunea de stat chineză. Citeşte ştirile ca un profesionist, dă din cap și gesticulează (Video)

Un prezentator ca niciun altul s-a alăturat televiziunii de stat chineze. Realizat virtual, bărbatul poate acţiona în mod autonom la imagini transmise în direct. Prezentatorul virtual citeşte ştirile ca un adevărat profesionist.

Vezi și

Un prezentator ca niciun altul s-a alăturat televiziunii de stat chineze. Realizat virtual, bărbatul poate acţiona în mod autonom la imagini transmise în direct. Prezentatorul virtual citeşte ştirile ca un adevărat profesionist. Dă din cap, gesticulează şi poate chiar să mimeze uimirea şi indignarea.

Cel mai mare atu al lui: este imun la oboseală. Cu alte cuvinte, poate transmite 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Singurul... inconvenient este că nu ştie să zâmbească, spre deosebire de noi, oamenii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Prezentator virtual, la televiziunea de stat chineză. Citeşte ştirile ca un profesionist, dă din cap și gesticulează (Video)