Antena Meniu Search
x

Prima companie aeriană din lume care va testa toți pasagerii pentru COVID-19, înainte de îmbarcare

Compania aeriană Emirates a luat decizia de a testa la COVID-19 toți pasagerii aeronavelor lor, înainte de îmbarcare, într-un efort uriaș menit să limiteze răspândirea coronavirusului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.04.2020, 09:57

Prima companie aeriană care va testa toți pasagerii pentru COVID-19, înainte de îmbarcare - May James/SOPA Images/LightRocket via Getty Images
  • Compania aeriană Emirates va testa toți pasagerii înainte de îmbarcare
  • Compania folosește testele rapide pentru COVID-19

Compania aeriană Emirates a luat decizia de a testa pentru COVID-19 toți pasagerii aeronavelor lor, înainte de îmbarcare, într-un efort uriaș menit să limiteze răspândirea coronavirusului.

Emirates Airlines devine astfel prima companie aeriană din lume care recurge la testele rapide pentru a-și proteja atât pasagerii, cât și angajații. 

Testul de sânge este gata în numai 10 minute iar în urma testării, pasagerii vor primi un certificat pe care îl pot folosi la intrarea în țara dorită, pentru a dovedi că nu sunt bolnavi, scrie npr.org.

Primele testări au început deja, la un zbor pe ruta Dubai-Tunisia, iar reprezentanții companiei afirmă că lucrează la creșterea capacității de testare și extinderea la alte zboruri.

Pe lângă această măsură, reprezentanții companiei au stabilit noi reguli pentru pasageri. Una dintre ele prevede că pasagerii sunt obligați să poarte mască pe toată durata îmbarcării și a zborului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Prima companie aeriană din lume care va testa toți pasagerii pentru COVID-19, înainte de îmbarcare