Antena Meniu Search
x
LIVE

Prima fotografie oficială a Regelui Charles al III-lea şi regina consoartă, publicată de Palatul Buckingham. Alături le-au stat Prinţii de Wales

Palatul Buckingham a publicat, duminică, prima fotografie oficială a Regelui Charles al III-lea cu Regina consoartă, alături de noul Prinţ şi Prinţesa de Wales, după doliul decretat la moartea Elisabeta a II-a care s-a încheiat la 27 septembrie.

De Redactia Observator la 02.10.2022, 13:11
Regele Charles al III-lea
Regele Charles al III-lea - Profimedia Images

Îmbrăcaţi în negru, cei patru apar în fotografia făcută la palat cu o zi înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, pe 18 septembrie, în timp ce Regelui şi soţiei sale li s-au alăturat William şi Kate pentru o recepţie cu şefii de stat, primi miniştrii şi membri ai familiilor regale din toată lumea.

După cum relatează Sky News, evenimentul, organizat pentru a aduce un omagiu vieţii şi domniei istorice a suveranei Elisabeta a II-a, a fost prima întâlnire de stat importantă a Regelui Charles al III-lea de la moartea mamei sale şi una dintre cele mai mari adunări de lideri şi personalităţi politice pe care palatul le-a găzduit vreodată.

Fotografia a fost făcută de Chris Jackson, care a surprins momente memorabile, inclusiv unele dintre cele mai faimoase fotografii de la nunta Prinţului şi Prinţesei de Wales (pe atunci Prinţul William şi Kate Middleton).

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Prima fotografie oficială a Regelui Charles al III-lea şi regina consoartă, publicată de Palatul Buckingham. Alături le-au stat Prinţii de Wales