Antena Meniu Search
x

Prima prezentare Chanel după moartea lui Karl Lagerfeld, cu Virginie Viard

Casa de modă Chanel a prezentat prima colecţie creată în exclusivitate de succesoarea celebrului Karl Lagerfeld care a murit în luna februarie. Noul designer nu s-a îndepărtat, însă, prea mult de stilul celui supranumit "Kaiserul modei".

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 23:58

Vezi și

Casa de modă Chanel a prezentat prima colecţie creată în exclusivitate de succesoarea celebrului Karl Lagerfeld care a murit în luna februarie. Noul designer nu s-a îndepărtat, însă, prea mult de stilul celui supranumit "Kaiserul modei". A adus pe podium costume în culori pastelate, sacouri negre şi rochii înflorate. I-a călcat pe urme lui Lagerfeld şi la capitolul locaţie şi decor. Show-ul a fost inspirat de călătoriile cu trenul din trecut.

Unul dintre obiectivele turistice cele mai cunoscute ale Parisului, muzeul Grand Palais a fost transformat, pentru prezentarea Chanel, într-o gară. Iar colecţia a fost în ton cu decorul. Create pentru femeia sofisticată, care călătoreşte cu stil, ţinutele au combinat accentele clasice cu cele moderne.

Un personaj misterios, dar suficient de talentat cât să devină mâna dreaptă a lui Karl Lagerfeld, franţuzoaica Virginie Viard a continuat stilul prezentărilor grandioase ale legendarulu designer.

De la început şi până la final, show-ul a fost un omagiu adus lui Karl Lagerfeld, care şi-a petrecut peste trei decenii alături de Chanel. Locul prezentării a fost ales în trecut şi de designerul german. Iar gulerele înalte şi fundele supradimensionate au amintit de acelaşi geniu excentric al modei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Prima prezentare Chanel după moartea lui Karl Lagerfeld, cu Virginie Viard