Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu românul care şi-a omorât fosta iubită, apoi s-a sinucis în mijlocul unei străzi din Miami

O crimă comisă de un român a îngrozit locuitorii unui cartier rezidenţial de lux din Miami. Bărbatul şi-a împuşcat fosta iubită, tot româncă, în mijlocul străzii şi apoi s-a sinucis. Totul sub privirile îngrozite ale copiilor femeii.

de Redactia Observator

la 03.09.2022, 19:43

Vezi și
  • Detalii care vă pot afecta emoţional. 

Poliţia americană a fost anunţată că au fost trase mai multe focuri de armă într-un cartier rezidenţial din Miami. Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii i-au găsit pe cei doi români morţi pe trotuar. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totul a pornit după ce cuplul, care locuia în Pennsylvania, s-a despărţit în urma unei relaţii de doi ani. Dumuța Szerika, în vârstă de 49 de ani, a decis să plece cât mai departe de fostul iubit - Coclea Gheorghe Cristian - cu un an mai tânăr. Şi-a luat băiatul de 14 ani şi s-a mutat la fata sa de 27 de ani, care locuia în Miami. 

Bărbatul a urmărit-o însă şi a încercat să o convingă să se împace. Femeia a refuzat, iar discuţia s-a transformat într-o ceartă în stradă de faţă cu cei doi copii. Când şi-a dat seama că nu vor fi din nou împreună, Cristian a scos un pistol şi a tras.

Pe acelaşi subiect

Matt Whelan, martor: Ne plimbam şi nu am văzut nimic, dar am auzit o bubuitură şi apoi un ţipăt şi apoi, la scurt timp după, s-a mai auzit o bubuitură.

Richard Fernandez, martor: Am deschis balconul şi am văzut o doamnă şi un tip zăcând la podea şi doi copii mici plângând. Sunt încă în stare de şoc pentru că nu am văzut pe nimeni aşa. Mă întristează faptul că acei copii au văzut totul. 

Cei doi foşti iubiţi au murit pe loc. Cristian era angajat la o companie aeriană de şase ani. Poliţia spune că nu a existat nicio acuzaţie de violenţă domestică pe numele românului. 

Cartierul unde s-a produs drama este cunoscut drept unul dintre cele mai sigure şi scumpe din Miami. 

Amy Tripp, rezident: Nu mă simt în nesiguranţă pentru că am senzaţia că a fost mai degrabă o dispută personală, ceva care s-a întâmplat din senin, dar tot este îngrijorător.

Detectivii americani au deschis o anchetă pentru a afla toate detaliile în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu românul care şi-a omorât fosta iubită, apoi s-a sinucis în mijlocul unei străzi din Miami