Antena Meniu Search
x

Video Fostul edil, care s-a sinucis cu propria sa armă de vânătoare, nu mai fusese văzut de vecini de două zile. Doi copii au rămas acum orfani de tată

Tragedie în judeţul Mehedinţi. Un fost primar şi-ar fi pus capăt zilelor cu propria armă de vânătoare. Fostul edil, care avea 43 de ani, a fost găsit fără suflare în bucătăria casei sale.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 02.09.2022, 14:25

Vezi și

Fostul primar a fost găsit fără viaţă în bucătăria locuinţei sale. Din primele date şi-ar fi pus capăt zilelor cu arma de vânătoare pe care o deţinea. Cumnatul său a făcut descoperirea şocantă. Tot el a fost cel care a alertat poliţia.

Vecinii au sunat familia pentru că nu îl mai văzuse pe bărbat de două zile. Apropiaţii vorbesc de faptul că fostul edil ar fi trecut printr-o depresie, după despărţirea de soţie şi locuia singur. Avea doi copii minori, care acum au rămas fără tată. 

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări să afle ce l-a împins pe bărbat spre gestul extrem. Claudiu Rujoi a fost primar al localităţii Husnicioara, din judeţul Mehedinţi, în perioada 2012-2016, iar în prezent era consilier local. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fostul edil, care s-a sinucis cu propria sa armă de vânătoare, nu mai fusese văzut de vecini de două zile. Doi copii au rămas acum orfani de tată