Antena Meniu Search
x

Video Primul tanc Leopard capturat de Armata Rusă în Ucraina. Ruşii îl prezintă ca pe un adevărat "trofeu"

Război în Ucraina. Ruşii au capturat primul tanc german Leopard în stare perfectă de funcţionare. Până acum, soldaţii ruşi s-au lăudat doar că au distrus astfel de tancuri.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 17:23

Primul tanc Leopard capturat de Armata Rusă în Ucraina. Ruşii îl prezintă ca pe un adevărat "trofeu"

Imaginile au fost postate pe popularul canal rusesc de Telegram Rybar urmărit de peste 1,1 milioane de abonați şi condus de Mikhail Zvinchuk, un fost ataşat de presă al Ministerului rus al Apărării. Cei care au filmat momentul sunt soldaţii Brigăzii 71 din cadrul Diviziei 42 Motorizate.

Leopard-ul, capturat la o zi după ce a fost capturat şi un Bradley

Tancul german a fost "updatat" de ucraineni cu blindaj sovietic Kontakt-1, fapt despre care ruşii spun că nu ajută cu nimic pentru că rachetele antitanc pe care ei le folosesc depăşesc cu mult tehnologia de blindaj din era sovietică. Acum, provocarea pentru soldaţii ruşi este să scoată Leopard-ul din zona de conflict şi să-l ducă în Rusia pentru a fi prezentat ca "trofeu" şi pentru a fi studiat.

Vestea capturării tancului Leopard vine la o zi după ce ruşii au prezentat imagini cu un Bradley capturat. Bradley este un vehicul blindat american destinat transportului de trupe în zone de conflict.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Primul tanc Leopard capturat de Armata Rusă în Ucraina. Ruşii îl prezintă ca pe un adevărat "trofeu"