Antena Meniu Search
x

Prinţul Charles, testat pozitiv de Covid-19. Palatul Buckingham refuză să spună dacă şi Regina Elisabeta a II-a are coronavirus

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, se află în izolare, după ce a fost testat pozitiv de Covid-19. Este a doua oară când moştenitorul tronului Marii Britanii este infectat cu coronavirus.

de Monica Palade

la 10.02.2022, 19:12

Prinţul Charles, testat pozitiv de Covid-19. Este a doua oară când Prințul de Wales este infectat cu coronavirus - Profimedia

El a mai ieşit pozitiv, în luna martie 2020, chiar la începutul pandemiei. Există temeri că Regina Elisabeta a II-a ar fi intrat în contact cu Charles, în urmă cu două zile. Palatul Buckingham a refuzat însă să confirme sau să infirme dacă aceasta are covid sau chiar dacă a fost testată, dar a spus că în prezent nu prezintă niciun simptom.

„În această dimineață, Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și acum se autoizolează. Alteța Sa Regală este profund dezamăgită că nu va putea participa la evenimentele de astăzi din Winchester și va încerca să își reprogrameze vizita cât mai curând posibil”, se arată pe pagină de Twitter oficială a Prinţului Charles.

S-a întâlnit cu zeci de persoane

Miercuri seara, prințul s-a întâlnit cu zeci de persoane şi a fost însoţit de Camilla la o recepţie organizată la British Musum pentru celebrarea activităţii British Asian Trust.

În urmă cu doar câteva zile, Regina Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit într-un cadru privat împlinirea a 70 de ani de domnie, anunţând că soţia Prinţului Charles va fi Regina consoartă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Prinţul Charles, testat pozitiv de Covid-19. Palatul Buckingham refuză să spună dacă şi Regina Elisabeta a II-a are coronavirus