Antena Meniu Search
x

Prințul Harry îl critică pe tatăl său pentru felul în care l-a crescut: "Este multă suferință genetică și durere"

Prințul Harry a criticat, din nou, familia regală britanică și modul în care a fost crescut, într-un interviu de 90 de minute în cadrul podcastului Armchair Expert.

de Redactia Observator

la 14.05.2021, 11:53

Prințul Harry și prințul Charles
Prințul Harry și prințul Charles - Getty Images

Într-un interviu acordat actorului Dax Shepard, ducele de Sussex a declarat că își va educa copiii într-un mod diferit de cel al familiei sale, în cadrul căreia există “multă suferință genetică și durere”, criticându-și tatăl pentru modul în care l-a crescut, scrie The Guardian

Prințul Harry, care așteaptă al doilea copil - o fetiță - cu actrița Meghan Markle, a comparat viața sa în cadrul familiei regale cu viața unui animal într-o cușcă de la zoo. 

Povestind despre copilăria sa, Harry a spus că “nu cred că ar trebui să dăm vina pe cineva anume, dar, cu siguranță, dacă eu am suferit o formă de durere, poate că și tatăl meu sau părinții mei au suferit. O să mă asigur că voi întrerupe acest ciclu”, dând asigurări că își va crește copiii într-un mod diferit. “Este foarte multă durere genetică care se transmite, iar părinții ar trebui să se gândească: "Știi ce, asta mi s-a întâmplat și mie, dar o să mă asigur că nu ți se va întâmpla și ție”.”

Prințul Harry a mărturisit că în jurul vârstei de 20 de ani a realizat că nu-și dorește “jobul regal”, după ce a văzut ce i s-a întâmplat mamei sale, dar a fost forțat să “zâmbească și să îndure”. 

“Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, și nu vreau să fiu parte din el. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la zoo”.

Despre prințul Charles, Harry a declarat: „Am realizat că el m-a tratat în felul în care și el a fost tratat, și m-am gândit: Cum pot să schimb asta pentru copiii mei? Și, iată-mă, mi-am mutat întreaga familie în SUA”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry îl critică pe tatăl său pentru felul în care l-a crescut: "Este multă suferință genetică și durere"