Antena Meniu Search
x

Video Prințul Harry își compară relația cu cea dintre prințesa Diana și miliardarul Dody Faied: "Istoria se repetă"

Prinţul Harry a dezvăluit, în serialul realizat împreună cu Oprah Winfrey, că s-a temut că istoria se va repeta cu soția sa, actrița Meghan Markle, "vânată" de jurnaliști. Ducele de Sussex s-a referit la sfârșitul tragic al mamei sale, care a murit într-un accident de mașină, la Paris, în 1997. 

de Redactia Observator

la 21.05.2021, 10:49

Prințul Harry
Prințul Harry - Getty Images

„Mama mea a fost urmărită până la moarte în timp ce avea o relație cu cineva care nu era alb și uite cum s-a sfârșit. Istoria care se repetă. Nu se vor opri până nu va muri", a declarat prințul Harry, acesta dezvăluind că soția sa i-a mărturisit că se gândea la sinucidere, când era însărcinată în luna a șasea cu Archie, potrivit Page Six

Prințul povestește că cei doi urmau să participe la un eveniment public, însă a simțit că ceva este în neregulă cu soția sa. 

"În aceeași seară, ea a decis să-mi spună că se gândește la sinucidere. Cel mai înfricoșător pentru mine a fost să observ cât de clar îi era totul. Nu luase nicio pastilă, nu consumase alcool. Era complet normală, cu toate astea, s-a trezit cu astfel de gâduri", spune Harry. "Singurul lucru care a oprit-o a fost gândul că este nedrept față de mine, după tot ce s-a întâmplat cu mama mea". 

Harry a recunoscut că a fost „oarecum rușinat” de modul în care a tratat confesiunea ei, oferindu-i o mângâiere rapidă înainte de a sări în mașină, escortați de poliție pentru "a înfrunta" numeroșii jurnaliști și fotografi. 

Amintindu-și de acea noapte, el a mai spus că atunci când luminile s-au stins, Markle a început să plângă.

„Îmi era milă de ea ... Eram supărat pe mine că suntem blocați în această situație și ne este rușine că s-a înrăutățit”, a spus el. „Mi-e rușine să merg la familia mea, ca mulți alți oameni de vârsta mea, știu că nu voi primi de la familia mea ceea ce am nevoie”.

Serialul documentar „The Me You Can't See” a fost lansat pe 20 mai şi va cuprinde poveşti ale unor personalități cunoscute, precum Oprah Winfrey, Lady Gaga şi Glenn Close.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry își compară relația cu cea dintre prințesa Diana și miliardarul Dody Faied: "Istoria se repetă"