Antena Meniu Search
x

Printul Harry s-a intalnit cu veterani de razboi in Statele Unite

Printul Harry isi continua vizita oficiala in Statele Unite. El se straduieste sa le infatiseze americanilor o alta fata a sa, mai rar descrisa in tabloide: cea de militar serios, cu stagiu de lupta in Afganistan, si de demn reprezentant al familiei regale.

Vezi și

Printul Harry si-a imbracat uniforma de gala pentru a-i omagia pe eroii americani cazuti in razboaie, la Cimitirul National Arlington. El a depus o coroana de flori la Monumentul Soldatului Necunoscut, sub privirile unui mare numar de vizitatori. Unii nu au rezistat tentatiei de a-l fotografia pe inaltul oaspete, chiar in timpul imnului sau al momentului de reculegere.

Harry nu a uitat ca este un veteran al luptelor din Afganistan, unde a servit ca mitralior pe un elicopter. A tinut sa viziteze un sector al cimitirului unde odihnesc multi dintre cei care si-au dat viata in Afganistan sau Irak. A lasat aici si un mesaj semnat cu numele sau din armata: capitan Henry Wales.

Printul s-a intalnit, apoi, cu soldati reveniti din lupte mutilati sau cu alte rani grave. Pentru vizita la o clinica speciala de reabilitare, Harry a renuntat la tinuta de gala in favoarea uniformei de ofiter combatant. S-a straduit sa-i reconforteze pe veteranii marcati pe viata de razboi. Printul va asista si la deschiderea Jocurilor Razboinicilor, la care iau parte militari invalizi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Printul Harry s-a intalnit cu veterani de razboi in Statele Unite