Antena Meniu Search
x

Video Prinţul Harry nu va vorbi cu fratele său la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Prima întâlnire a celor doi din ianuarie

Prinţul William nu are de gând să stea prea mult de vorbă cu prinţul Harry, fratele său, la încoronarea regelui Charles.

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 14:46

Vezi și

Surse de la casa regală de la Buckingham au mărturisit că Harry şi monarhul au avut sâmbătă o discuţie cu scopul de a calma tensiunile înainte de încoronare, dar nici vorbă să discute şi despre disputa cu William. Analiştii regali spun că regele îşi va întâmpina fiul la marele eveniment din 6 mai, însă temerile sunt legate de William şi Harry.

Aceasta va fi prima dată când cei doi se vor întâlni de când ducele de Sussex şi-a lansat volumul "Spare" în luna ianuarie. Prinţul Harry a anunţat deja că va veni neînsoţit la ceremonia de încoronare a tatălui său. Soţia sa, Meghan, va rămâne alături de copii lor la reşedinţa din California.

Încoronarea Regelui Charles va avea loc în mai puţin de 3 săptămâni. Cel puţin 2 mii de invitaţi sunt aşteptaţi: de la şefi de stat, la membrii ai altor familii regale şi inclusiv artişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry nu va vorbi cu fratele său la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Prima întâlnire a celor doi din ianuarie