Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry s-a logodit cu Meghan Markle! Inelul special pe care îl poartă aleasa mezinului de la Casa Regală a Marii Britanii (VIDEO)

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au logodit. Este aceeaşi zi în care Prinţul William şi, înaintea lui, Prinţul Charles au făcut, în trecut, anunţul cel mare.

Vezi și

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au logodit. Este aceeaşi zi în care Prinţul William şi, înaintea lui, Prinţul Charles au făcut, în trecut, anunţul cel mare. Actriţa americană de 36 de ani a fost cerută în căsătorie la începutul acestei luni.

Casa regală britanică a confirmat totul. Nunta princiară va avea loc în primăvara anului 2018. Jurnaliştii englezi au scris că Meghan Markle a avut deja o întâlnire privată cu Regina Elisabeta a doua, care şi-a dat acordul pentru căsătoria nepotului său. Fiul cel mic al prinţesei Diana are o relaţie cu Meghan Markle de aproape un an şi jumătate. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry s-a logodit cu Meghan Markle! Inelul special pe care îl poartă aleasa mezinului de la Casa Regală a Marii Britanii (VIDEO)