Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prinţul Harry şi Meghan Markle, primul interviu la 3 ani de la discuţia explozivă cu Oprah: "Nu voiam să mai trăiesc!"

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat primul interviu oficial de la celebra discuţie avută cu Oprah Winfrey în urmă cu trei ani şi care a însemnat punctul de cotitură în relaţia cu familia regală. Ducii de Sussex au lansat, recent, un nou program de sprijin pentru părinții ai căror copii au fost afectați de traumele din mediul online. Meghan mărturiseşte acum ca s-a gândit în trecut la sinucidere. 

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 07:45

Harry şi Meghan au participat la interviu alături de un grup de părinţi care, în mod direct sau indirect, şi-au pierdut copiii din cauza hărţuirii din mediul online. Ducii de Sussex au creat pentru ei programul "Reţeaua Părinţilor", o platformă unde pot cere ajutor.

Harry şi Meghan, primul interviu după 3 ani

"Unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri pe care le-am învățat în ultimii 15, 17 ani, de când există rețelele de socializare, şi poate şi mai mult în zilele noastre, este că i se poate întâmpla absolut oricui", spune prinţul Harry.

Vezi și

"Copiii noștri sunt mici, au trei și cinci ani. Sunt uimitori, dar tot ce vrei să faci, ca părinte, este să-i protejezi și, din ce vedem că se întâmplă în spațiul online, știm că avem mult de lucru", adaugă Meghan Markle.

Pe acelaşi subiect

De cele mai multe ori, este imposibil pentru părinţi sau oricine altcineva să-şi dea seama când un copil se gândeşte să-şi ia viaţa. În celebrul interviu cu Oprah Winfrey din 2021, Meghan Markle povesteşte că a trecut prin asta. "Mi-a fost foarte rușine să spun asta atunci și mi-a fost rușine să recunosc în faţa lui Harry, în special, pentru că știu câte pierderi a suferit, dar știam că, dacă nu o spun, o voi face... pur şi simplu nu mai voiam să mai traiesc", povesteşte Meghan Markle.

Tot atunci, Meghan Markle acuza familia regală de rasism. Acum, ducesa de Sussex speră ca mărturisirea ei să le fie de folos altora: "Dacă recunoscând prin ce am trecut eu, va salva pe cineva sau va încuraja pe cineva din viața lui să-l verifice și să nu presupună că dacă aprenţele sunt bune, totul este în regulă, atunci merită".

Ducii de Sussex s-au mutat în California în iunie 2020 împreună cu fiul lor Archie. Fiica lor Lilibet s-a născut în Statele Unite în 2021, iar, de când Harry a anunțat că se retrage din îndatoririle regale, relaţiile cu familia regală s-au deteriorat.

Ultima dată, Harry şi Meghan au fost împreună Marea Britanie la moartea Reginei Elisabeta, în septembrie 2022. Apoi prinţul i-a mai făcut o vizită scurtă tatălui său, Regele Charles, când acesta a anunţat diagnosticul de cancer, la începutul acestui an. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Prinţul Harry şi Meghan Markle, primul interviu la 3 ani de la discuţia explozivă cu Oprah: "Nu voiam să mai trăiesc!"