Antena Meniu Search
x

Video Ce tratament urmează de fapt Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Declaraţia unui medic oncolog din Marea Britanie

Şoc în Marea Britanie după anunţul lui Kate Middleton. Prinţesa de Wales a anunţat că are cancer şi face chimioterapie. Într-un mesaj emoţionant, Kate Middleton le mulţumeşte celor care i-au fost alături după intervenţia abdominală. Anunţul a stârnit reacţii emoţionante în lumea întreagă şi, în acelaşi timp, a pus capăt speculaţiilor şi teoriilor conspiraţioniste.

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 19:18

Vezi și

După două luni în care nu a mai fost văzută în public, Kate Middleton a pus capăt speculaţiilor"În luna ianuarie, am suferit o operaţie abdominală, în Londra. La acel timp se credea că afecţiunea este necanceroasă. Însă, în urma unui set de analize efectuate după operaţie, cancerul a fost depistat", a declarat Kate Middleton, soţia prinţului William.

 Kate Middleton, diagnosticată cu cancer

Vizibil slăbită, prinţesa de Wales a explicat de ce a amânat să dezvăluie diagnosticul crunt"Mi-a luat timp să mă recuperez după intervenţia chirurgicală majoră, pentru a putea începe tratamentul, dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine", a precizat Kate Middleton.

Viitoarea regină a început deja chimioterapia. "Face ceea ce noi numim tratament adjuvant, ea l-a numit tratament preventiv. Este acelaşi lucru. Tratament adjuvant, deoarece riscul de recurenţă este mare. Nu înseamnă că o să-i reapară, ci doar că riscul este ridicat", a declarat Dr. Karol Sikora, medic oncolog.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu şase ani, Kate Middleton şi-a donat o parte din păr organizaţiilor caritabile care fac peruci pentru copii bolnavi de cancer. "Sunt bine şi devin mai puternică pe zi ce trece. Vă mulţumesc personal pentru toate mesajele minunate!", a mai spus prinţesa de Wales.

Reacţia regelui Charles al III-lea. Ce spun Harry şi Meghan Markle

Şi mesaje emoţionante au venit de la toată lumea şi din toată lumea. Regele Charles al III-lea, care a fost şi el diagnosticat, acum două luni cu o formă de cancer, Meghan Markle şi prinţul Harry i-au transmis însănătoşire grabnică.

"Prinţesa de Wales se bucură de dragostea şi sprijinul întregii ţări", a scris pe platforma X Rishi Sunak. Emmanuel Macron a postat un mesaj de admiraţie pentru curajul şi rezistenţa prinţesei. Şi Casa Albă i-a urat însănătoşire grabnică. 

"Gândurile noastre sunt alături de Ducesa de Cambridge, membrii familiei şi prietenii ei în astfel de momente foarte dificile. Îi dorim o recuperare rapidă", a declarat Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe.

Însă poate cel mai emoţionant mesaj de susţinere a venit din partea fratelui prinţesei, care a postat pe Instagram o poză din copilărie.

Kate Middleton nu a mai fost văzută în public de la Crăciun

Prinţesa nu a mai fost văzută în public încă de la Crăciun. Pe 16 ianuarie, vestea că a fost operată a făcut înconjurul lumii. Teoriile conspiraţioniste au explodat pe 10 martie, când pe contul regal a fost încărcată o fotografie în care Kate apare alături de copii, de ziua internaţională a mamei. Experţii au identificat zeci de greşeli de editare, dar şi că faţa prinţesei ar fi fost decupată de pe coperta unei reviste celebre.

O filmare aparută recent, în care apar Kate şi William, a împins speculaţiile la extrem. Mii de oameni au scris pe reţelele sociale că în poză ar fi o sosie a prinţesei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Ce tratament urmează de fapt Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Declaraţia unui medic oncolog din Marea Britanie