Antena Meniu Search
x

Foto Prinţul Louis a furat toate privirile la Încoronarea Regelui Charles. Fiul lui William, spectacol în timpul ceremoniei de la Westminster Abbey

Este ziua cea mare a regelui Charles – dar copiii prințului William, în vârstă de 40 de ani, și ai lui Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, s-au bucurat de ceremonia istorică fără să ţină cont de ochii lumii.

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 14:34

Fiul cel mic, Prințul Louis, a sosit alături de părinţii săi la încoronarea regelui Carol al III-lea și a reginei Camilla în dimineața zilei de sâmbătă. În vârstă de 5 ani, micuţul a făcut un semn drăguț spectatorilor din mașina sa, deoarece el și familia lui au fost ultimii care au sosit la Westminster Abbey pentru ceremonie.

Louis și sora lui, prințesa Charlotte, s-au ținut de mână în timp ce au intrat în biserica veche de 1.000 de ani. Micul Louis a fost surprins căscând şi râzând, dar şi vorbind cu sora lui cu puţin timp înainte de ceremonia oficială. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prinţul Louis a furat toate privirile la Încoronarea Regelui Charles. Fiul lui William, spectacol în timpul ceremoniei de la Westminster Abbey