Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Procesul pentru destituirea lui Donald Trump a început. Preşedintele american, acuzat de abuz de putere (Video)

Procesul de destituire al președintelui american Donald Trump a început, el fiind acuzat de abuz de putere și obstrucționarea Congresului.

de Cristian Ionescu

la 21.01.2020 , 21:16

Preşedintele american susţine o declaraţie de presă Procesul lui Trump a început - foto Xinhua/Guo Chen via profimedia

Procesul de destituire al președintelui american Donald Trump a început, el fiind acuzat de abuz de putere și obstrucționarea Congresului.

Procesul începe după o săptămână lungă de impas, cu privire la modul în care va proceda Senatul, inclusiv dacă vor fi chemați martori. Trump a declarat că procesul "duce nicăieri, pentru că nu s-a întâmplat nimic” exprimându-şi încrederea că totul "va merge bine".

Procesul de destituire al lui Donald Trump a început

Articolul continuă după reclamă

Senatorii urmează să stabilească dacă Trump se face vinovat de abuz de putere şi obstrucţionarea bunului mers al activităţii Congresului, potrivit actului inculpării, adoptat la 18 decembrie de Camera Reprezentanţilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În centrul scandalului s-ar afla o convorbire la telefon în cursul căreia preşedintele american i-a cerut omologului său ucrainean Volodimir Zelenski să demareze o anchetă privindu-l pe Joe Biden, potenţialul său adversar democrat în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie, condiţionând începerea achetei cu acordarea unui ajutor militar Ucrainei.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Procesul pentru destituirea lui Donald Trump a început. Preşedintele american, acuzat de abuz de putere (Video)