Antena Meniu Search
x

O profesoară din Argentina, suspectă de coronavirus, a murit după ce s-a prăbușit în fața studenților, în timpul unui curs online

O profesoară din Argentina, Paola De Simone, 46 de ani, a murit după ce s-a prăbușit în fața studenților ei, în timpul unui curs online.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.09.2020, 07:45

Profesoara a fost găsită fără suflare de soțul ei
Profesoara avea numai 46 de ani - Mirror Online
  • Profesoara avea numai 46 de ani.
  • Soțul profesoarei a găsit-o fără suflare.

Paola, profesor universitar în Buenos Aires, ținea cursuri online pentru studenții ei, din cauza restricțiilor impuse pentru combaterea coronavirusului.

Totuși, conform Mirror Online, starea de sănătate a femeii se deteriorase în ultima perioadă.

Paola, măritată cu un medic care avea extrem de mult de muncă, tocmai din cauza coronavirusului, dezvoltase o tuse seacă în ultima lună.

Diagnosticată inițial cu pneumonie, Paola a devenit suspectă de coronavirus, după ce medicii au observat că tusea ei persistă.

Din păcate, nu a mai apucat să efectueze testul de coronavirus pentru că a murit, zilele trecute, după ce s-a prăbușit în fața studenților ei, în timpul unui curs online.

Tinerii au observat că profesoara se simte din ce în ce mai rău și are probleme în a respira.

Au insistat ca aceasta să le spună adresa de acasă, pentru ca tinerii să poată solicita intervenția unui echipaj medical.

Totuși, profesoara nu a mai apucat să le comunice adresa. S-a prăbușit în fața studenților ei.

Presa locală susține că soțul profesoarei a găsit-o pe aceasta fără suflare când a ajuns acasă. Cei doi aveau împreună o fetiță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O profesoară din Argentina, suspectă de coronavirus, a murit după ce s-a prăbușit în fața studenților, în timpul unui curs online