Antena Meniu Search
x

Video Proteste violente după ce un transsexual s-a dezbrăcat alături de mai multe femei şi fete minore într-un SPA din Los Angeles

Gestul unui transsexual a provocat un uriaş scandal în Los Angeles. Născut bărbat, dar care se identifică drept femeie, s-a dezbrăcat la spa în faţa mai multor femei şi fete minore, spre nemulţumirea acestora. Clientele nemulţumite au organizat un protest în faţa salonului de relaxare. Manifestaţia a degenerat în violenţe în momentul în care la protest şi-au făcut apariţia apărători ai drepturilor persoanelor transgender.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 21:01

Vezi și

Clienta revoltată povesteşte că era la spa cu fiica ei de numai şase ani, în momentul în care un client pe care îl descrie ca având barbă şi penis a urcat în jacuzzi lângă ele, complet dezbrăcat. Femeia spune că în momentul în care l-a confruntat, bărbatul a spus că este transsexual şi are dreptul să se afle acolo. 

''Deci, este în regulă ca un bărbat să intre în sectorul pentru femei, să-și arate organul genital în fața inclusiv a unor minore în spa-ul vostru? Se acceptă acest lucru, asta spui?

Este transgender! 

Nu, nu este transgender. Are penis!'' 

Pe acelaşi subiect

Protestele dintre cele două tabere au degenerat

Înregistrarea a devenit virală pe reţelele sociale şi a declanşat un scandal uriaş. În semn de protest, mai mulţi părinţi şi localnici s-au strâns în faţa SPA-ului de lux şi le-au cerut angajaţilor să nu mai permită un astfel de comportament, mai ales în faţa copiilor. Imediat, la manifestaţie şi-au făcut apariţia şi zeci de susținători ai drepturilor persoanelor transgender. Nu a durat mult şi cele două tabere s-au luat la bătaie. Mai mulţi protestari au fost puşi la pământ şi loviţi cu picioarele. 

''Dacă nu le convine, să meargă în altă parte. Nu îi hărţuiţi!''

''Trebui să laşi oamenii să îşi trăiască viaţa. Trebuie să laşi transsexualii să trăiască aşa cum vor.''

Grupurile furioase au fost în cele din urmă calmate de poliţie. Angajaţii SPA-ului au dat de partea lor legea din California, care le interzice să discrimineze pe criterii de orientare sexuală. Însă dincolo de aceste explicaţii şi a revoltelor de stradă, incidentul a divizat societatea americană. Pe de o parte, susţinătorii minorităţilor sexuale, care nu văd în acest gest decât o exprimarea a drepturilor şi libertăţilor perosanelor trans, pe de altă parte, cei care susţin că femeia revoltată nu a făcut altceva decât să apere la rândul ei drepturile femeilor şi dreptul copiilor de a nu fi expuşi unor manifestări considerate indecente.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Proteste violente după ce un transsexual s-a dezbrăcat alături de mai multe femei şi fete minore într-un SPA din Los Angeles