Antena Meniu Search
x

Proxeneţi români, judecaţi în Spania. Liderii clanului Săndulache riscă 250 de ani de închisoare

Proxeneți români, extrem de violenți, judecați în Spania. Îşi torturau victimele, le snopeau în bătaie dacă aduceau puţini bani şi le obligau să facă avort.

Vezi și

Proxeneți români, extrem de violenți, judecați în Spania. Îşi torturau victimele, le snopeau în bătaie dacă aduceau prea puţini bani şi le obligau să facă avort după avort! Victimele unui clan de proxeneţi români au făcut declaraţii înspăimântătoare la o instanţă din Spania. Iar liderii clanului care le-a exploatat riscă aproape 250 de ani de închisoare.

În faţa judecătorilor, aceste două tinere au detaliat în cel mai mic amănunt ororile la care au fost supuse de Cristian şi Sebastian Săndulache. Liderii reţelei le-au racolat din în România, prin metoda Loverboy. Adică au simulat o relaţie amoroasă şi le-au promis că le vor lua de soţii. Ajunse, însă, în Spania, au fost forţate să se prostitueze. A fost momentul în care viaţa lor s-a transformat într-un coşmar.

Pe numele fraţilor Săndulache au fost deschise mai multe procese. Amândoi au negat, însă, în faţa instanţei toate acuzaţiile. Spun că niciodată nu au adus fete în Spania. Că niciodată nu le-au lovit şi că nu fac parte din niciun clan de traficanţi de fiinţe umane. 

Ca să primească un preţ cât mai bun, tinerele erau obligate să întreţină relaţii intime neprotejate. Întreruperile de sarcină erau extrem de frecvente, iar bătăile la ordinea zilei. Erau snopite în bătaie dacă fraţii români considerau că nu au câştigat suficient. Iar dacă erau bănuite că ascund bani, pedeapsa era cruntă. 

"Într-o seară, am strâns numai 700 de euro. Mi-au zis că ăia nu erau bani şi au adus apă, ca să îi pot înghiţi mai bine.", a declarat una dintre victime în faţa procurorilor, în timp ce o alta le-a spus procurorilor

"Mă băteau şi mă ameninţau că o vor viola pe sora mea în vârstă de 10 ani, dacă nu îi ascult.", a detaliat victima.

12 membri ai reţelei de prostituţie au fost arestataţi în ianuarie, în urma unor descinderi în clubul de noapte pe care fraţii Săndulache îl conduceau în regiunea Asturias. Poliţia a confiscat şi maşini în valoare de peste 250 de mii de euro.  Cei doi fraţi sunt judecaţi în stare de libertate după ce au plătit câte 500 de mii de euro fiecare, cât a fost stabilită cauţiunea. Procuratura cere 120 de ani de închisoare pentru fiecare. 

Pe lângă prostituţie, autorităţile îi acuză de trafic de droguri, spălare de bani, şantaj şi violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Proxeneţi români, judecaţi în Spania. Liderii clanului Săndulache riscă 250 de ani de închisoare