Antena Meniu Search
x

Video "Puteai simţi mirosul prafului de puşcă". Focuri de armă la Universitatea din Las Vegas. Trei persoane au murit, iar suspectul a fost ucis de poliţie

Atac armat la Universitatea din Nevada. Trei persoane au murit, iar alta se află în stare gravă la spital după ce un bărbat, de aproximativ 60 de ani, a deschis focul în campus. Poliţia a anunţat că suspectul este acum mort. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 07:59

Vezi și

Focurile de armă au creat panică în tot campusul Universităţii din Nevada. Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a patra se află la spital în stare critică, anunţă autorităţile. Conform presei locale, autorul atacului ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani. El a murit în timpul unui schimb de focuri cu poliţia. 

Kevin McMahill, şerif Las Vegas: Un suspect este mort. Desigur, încă nu ştim motivul din spatele atacului. Vreau să asigur comunitatea că nu mai există nicio ameninţare. Continuăm investigaţia aici.

Panică printre studenţi 

Studenţii au fost rugaţi imediat să se evacueze într-o zonă sigură. Universitatea a transmis o notificare de urgenţă cu mesajul "fugi, ascunde-te, luptă", un protocol obișnuit în cazul atacurilor armate din Statele Unite. 

Pe acelaşi subiect

Student: La nici 10-15 minute de când a început ora, am auzit nişte bubuituri puternice, chiar foarte puternice. Apoi, s-a auzit o alarmă puternică pe care nu o mai auzisem înainte. Se auzea foarte tare. După aceea, a început, dintr-o dată, o mare panică, o frenezie. Toată lumea a început să se agite. Puteai simţi mirosul prafului de puşcă şi este un miros foarte puternic. Puteai să-l miroşi peste tot. 

Autoritățile știu numele suspectului, dar nu îl vor face public până când rudele lui apropiate nu vor fi anunțate. Suspectul a fost profesor de carieră, în vârstă de 67 de ani, ale cărui legături cu UNLV nu sunt cunoscute în acest moment, conform CNN.

Masacrul din 2017

În urmă cu 6 ani, Las Vegas a devenit scena unui alt masacru, unul dintre cele mai mari din istoria Statelor Unite. La începutul lunii octombrie, aproape 60 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 500 au fost rănite după ce, un bărbat de 64 de ani, a deschis focul la un festival de muzică country. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Puteai simţi mirosul prafului de puşcă". Focuri de armă la Universitatea din Las Vegas. Trei persoane au murit, iar suspectul a fost ucis de poliţie