Antena Meniu Search
x

Putin, prima reacţie după atacul cu drone asupra podului Kerci: "Vom răspunde atacului terorist. E o crimă fără sens. Toată lumea ştie ce are de făcut"

Președintele Vladimir Putin a declarat luni pentru presa rusă că Ministerul Apărării pregătește un răspuns la noul atac „terorist” împotriva podului care leagă Crimeea de Rusia.

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 20:48

Putin, prima reacţie după atacul cu drone asupra podului Kerci: "Vom răspunde atacului terorist. E o crimă fără sens. Toată lumea ştie ce are de făcut"
Putin, prima reacţie după atacul cu drone asupra podului Kerci: "Vom răspunde atacului terorist. E o crimă fără sens. Toată lumea ştie ce are de făcut" - Profimedia

El a descris atacul drept o „crimă fără sens”, deoarece podul nu a fost folosit pentru transport militar „de mult timp”, potrivit TeleTrader.com.

El a declarat că a fost un act „crud”, pentru că au murit civili nevinovați. Vorbind despre daunele suferite după atacul asupra podului, Putin a spus că „toată lumea știe ce are de făcut”.

Ucraina și-a asumat responsabilitatea pentru atacul cu drone asupra podului 

Serviciul de securitate al Ucrainei şi-a asumat responsabilitatea pentru atacul cu drone asupra Podului Kerci din Crimeea a declarat o sursă din SBU pentru CNN. Podul-cheie care leagă de Rusia peninsula anexată ilegal de Moscova a fost avariat luni dimineața de două explozii care au dus la moartea a două persoane, soţ şi soţie, ce traversau podul cu maşina în momentul atacului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Putin, prima reacţie după atacul cu drone asupra podului Kerci: "Vom răspunde atacului terorist. E o crimă fără sens. Toată lumea ştie ce are de făcut"