Antena Meniu Search
x

A răpit-o pe adolescenta de care era îndrăgostit şi i-a ucis părinţii

Jake Patterson, un bărbat de 22 de ani, din Gordon, Douglas County, Wisconsin, Statele Unite ale Americii, a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce, anul trecut, a răpit-o pe adolescenta de care era îndrăgostit şi i-a ucis părinţii.

de Redactia Observator

la 25.05.2019, 10:40

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă
Bărbatul făcuse o pasiune nebunească pentru o adolescentă de 13 ani - Mirror Online

Jake Patterson, un bărbat de 22 de ani, din Gordon, Douglas County, Wisconsin, Statele Unite ale Americii, a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce, anul trecut, a răpit-o pe adolescenta de care era îndrăgostit şi i-a ucis părinţii.

Tragedia s-a petrecut în octombrie anul trecut. Jake a făcut o pasiune nebunească pentru Jayme Closs, din Minneapolis, o adolescentă de numai 13 ani.

Adolescenta a evadat din ghearele răpitorului după 88 de zile

Conform Mirror Online, pentru că nu i se îndeplinea dorinţa de a avea o relaţie cu Jayme, Jake a trecut la fapte.

Pe acelaşi subiect

S-a înarmat cu un pistol, a pătruns în casa familiei Closs şi i-a împuşcat mortal pe părinţii lui Jayme. Apoi, a răpit-o pe fată şi a dus-o la cabana lui din Gordon.

88 de zile a stat Jayme sub teroare şi cu gândul la părinţii ei ucişi înainte de a reuşi să evadeze. Fata s-a dus direct la poliţie şi le-a povestit oamenilor legii tot ce s-a întâmplat.

Arestat imediat, Jake a fost judecat în regim de urgenţă şi a încasat trei condamnări de închisoare pe viaţă, câte una pentru crimele comise şi una pentru răpirea agravantă a adolescentei.

Bărbatul care a comis aceste fapte nu va fi eliberat condiţionat

Bărbatul nu va avea dreptul să fie eliberat condiţionat.

La ultimul termen, când a avut loc, practic, confruntarea finală, Jake şi-a recunoscut faptele, iar Jayme a precizat că "m-a marcat pe viaţă cu amintiri horror. Voi trăi doar în case care au sistem de alarmă. Simt că ce a făcut a fost gestul unui laş. Mi-a luat părinţii de lângă mine. Mi-a furat tot ce aveam mai scump pe lume". 

Inclusiv judecătorul a rămas îngrozit de poveste şi a spus că "sunt judecător de 16 ani, dar nu am avut parte de crime atât de nemiloase până acum. Am rămas şocat de brutalitatea cu care a acţionat acest individ. Ai plănuit totul, ai purtat o mască, ai schimbat numerele de la maşină ca să nu fii prins. I-ai ucis părinţii acestei fete la o distanţă de câţiva metri de ea. Ai un comportament complet anti-social şi ai viziuni îngrijorătoare asupra vieţii şi oamenilor. Pentru problemele tale nu cred că există tratament şi nu ştiu dacă meriţi să mai petreci măcar o zi în libertate".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » A răpit-o pe adolescenta de care era îndrăgostit şi i-a ucis părinţii