Antena Meniu Search
x

Adolescentă abuzată și ucisă într-o pădure din Prahova, de un tânăr recidivist

O adolescentă de 19 ani a fost abuzată și ucisă într-o pădure de lângă Râfov, județul Prahova. Un tânăr de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere, a fost arestat.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 19.05.2019, 21:42

Polițiști la locul unei crime
O adolescentă de 19 ani din Prahova a fost abuzată și ucisă într-o pădure - Foto din Arhiva Observator

O adolescentă de 19 ani a fost abuzată și ucisă într-o pădure de lângă Râfov, județul Prahova. Un tânăr de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere, a fost arestat.

Potrivit polițiștilor din Prahova, cadavrul tinerei a fost găsit de localnici, duminică, în jurul orei 11.00. Trupul, pe jumătate dezbrăcat, zăcea în pădurea de lângă Râfov.

Trupul neînsuflețit al fetei de 19 ani avea urme de violență. Anchetatorii spun că a fost victima unui viol, iar apoi a fost ucisă.

Fata era din localitatea prahoveană Buda. Un tânăr de 23 de ani, cioban de la o stână din zonă, este principalul suspect. El a fost săltat de polițiști și audiat.

Criminalul, eliberat din închisoare înainte de termen

Surse din anchetă spun că ucigașul și victima aveau o relație. Însă, pentru că adolescenta s-a împotrivit atunci când a dus-o în pădure, individul a lovit-o. După ce a abuzat-o, a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, spun aceleași surse. Cadavrul prezenta răni în zona gâtului.

Criminalul, originar din localitatea Sicrita, e recidivist, a ieșit anul trecut din închisoare înainte de termen, cu recursul compensatoriu. El executa o pedeapsă pentru tâlhărie.

Cazul e anchetat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova si polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescentă abuzată și ucisă într-o pădure din Prahova, de un tânăr recidivist