Antena Meniu Search
x

Ray Stevenson a murit la 58 de ani. Actorul britanic era cunoscut pentru rolurile din producţii precum ''Thor'', ''Roma'' sau ''Star Wars''

Ray Stevenson, actorul care a apărut în producţii precum ''Thor'' sau ''Roma'', a murit duminică, a confirmat publicista lui, Nicki Fioravante, pentru CNN. Stevenson avea 58 de ani. Nu au fost furnizate informații suplimentare despre cauza morții sale.

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 10:54

Ray Stevenson era cunoscut pentru rolurile din producţii precum ''Thor'', ''Roma'' sau ''Star Wars''
Ray Stevenson a murit la 58 de ani - Profimedia Images; Getty Images

Actorul britanic George Raymond (Ray) Stevenson, cunoscut şi din filme precum "King Arthur" şi "Punisher", a murit la vârsta de 58 de ani, au confirmat reprezentanţii săi, potrivit DPA. Stevenson a jucat, de asemenea, în mai multe producţii de televiziune, printre care serialul BBC/HBO "Rome", unde l-a interpretat pe legionarul roman Titus Pullo, precum şi într-un serial spin-off la "Star Wars".

Ray Stevenson a murit la 58 de ani

Născut Gregory Raymond Stevenson în Irlanda de Nord, actorul s-a mutat în Anglia în copilărie. Cel mai recent a jucat în filmul câștigător al Oscarului 2022 ''RRR'' în rolul răufăcătorului Scott Buxton. Filmul a câștigat Oscarul pentru cea mai bună melodie originală și a fost al doilea film cu cele mai mari încasări din India în 2022.

Stevenson urma să apară în viitorul serial Star Wars ''Ahsoka'' ca Baylan Skoll în august și a participat luna trecută la evenimentul Star Wars Celebration 2023. El a vorbit la eveniment despre entuziasmul de a face parte din proiect, spunând că ''să mânuiești sabia luminosă este cel mai bun sentiment din lume''.

Pe acelaşi subiect

"Ahsoka'' este al treilea serial TV legat de Războiul Stelelor în care a jucat Stevenson, care a jucat anterior rolul lui Gar Saxon în ''Star Wars: Rebels'' din 2016 și în două episoade din ''Star Wars: Clone Wars'' în 2020.

Actorul este, de asemenea, cunoscut pentru rolul său ca Volstagg, în franciza Marvel ''Thor''. Stevenson a apărut ca Volstagg în filmul ''Thor'' din 2011 și a repetat personajul în 2013 pentru ''Thor: The Dark World'' și în ''Thor: Ragnarok'' din 2017.

De-a lungul timpului, a continuat să joace în diverse producţii TV, inclusiv ''The Walking Dead'' și ''At Home with Braithwaites'', înainte de a juca în filme precum ''Outpost'' în 2008 și ''Cirque du Freak: The Vampire's Assistant'' în 2009.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ray Stevenson a murit la 58 de ani. Actorul britanic era cunoscut pentru rolurile din producţii precum ''Thor'', ''Roma'' sau ''Star Wars''