Antena Meniu Search
x

Reacția unui criminal român la condamnarea pentru uciderea în bătaie a unei femei, pe stradă, în Anglia

Un român a fost condamnat la închisoare pe viață, în Marea Britanie, pentru uciderea cu sălbăticie, în stradă, a unei femei. După pronunțarea sentinței, Florin Ion, care și-a omorât în bătaie victima, a avut o reacție surprinzătoare în fața familiei britanicei.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.03.2019, 22:09

Criminalul Florin Ion și victima sa, Julie Hunt
Românul Florin Ion a fost condamnat pe viață în Marea Britanie, pentru uciderea în bătaie a unei femei - Poliția din Essex

Un român a fost condamnat la închisoare pe viață, în Marea Britanie, pentru uciderea cu sălbăticie, în stradă, a unei femei. După pronunțarea sentinței, Florin Ion, care și-a omorât în bătaie victima, a avut o reacție surprinzătoare în fața familiei britanicei.

Florin Ion a comis crima pe 20 aprilie anul trecut, pe stradă, în fața unui centru comercial din Thurrock, Essex. Tânărul de 32 de ani venise de doar 4 luni în Marea Britanie.

Și-a atacat victima pe stradă, din senin

Românul a atacat și bătut cu sălbăticie o femeie de 47 de ani, Julie Hunt, care, la acea oră, 08.30 dimineața, se ducea la serviciu. Florin Ion coborâse dintr-un autocar care venea de la Birmingham și se îndrepta spre România, dar făcuse o oprire în Thurrock. La rândul ei, britanica, abia coborâse dintr-un alt autobuz. Când femeia a apărut în fața sa, din senin, a început să o lovească.

Individul a pus-o la pământ și a continuat tirada de pumni. Conform martorilor, majoritatea loviturilor au fost în cap, provocând răni extrem de grave. A fost oprit în cele din urmă de câțiva trecători și a fugit. Pentru victima sa a fost însă prea târziu.

Răni provocate ”ca de un accident de mașină”

Medicii care au intervenit cu ambulanța au găsit-o pe Julie Hunt în stare foarte gravă. Britanica avea multiple fracturi și leziuni pe creier. Suferise și un stop cardiac. La o oră și jumătate de la atac, decesul i-a fost pronunțat pe stradă, la locul incidentului.

Conform BBC, unul dintre paramedici a declarat că rănile provocate de loviturile românului erau la fel de grave cu cele dintr-un accident de mașină. 

Florin Ion a fost găsit apoi de doi trecători, ascunzându-se sub o mașină, atunci când a auzit sirenele poliției și ale salvării. El a vrut din nou să fugă, încercând să se urce într-un camion, dar a fost imobilizat de trecători și predat poliției. 

Reacția criminalului român la condamnare

După 11 luni de audieri, anchete și proces, a fost pronunțat verdictul. Românul a fost condamnat la închisoare pe viață de justiția britanică.

El s-a declarat vinovat, iar avocatul lui a spus că a atacat-o pe femeie pentru că s-a speriat de ea și a crezut că vrea să îl omoare.

Potrivit Essex Live, după verdict, familia lui Julie Hunt a strigat către român ”gunoiule”. Reacția criminalului a fost surprinzătoare. Conform ziarului britanic, Florin Ion a zâmbit în timp ce era dus de la tribunal, pentru a fi încarcerat.

Conform Poliției din Essex, în urma primirii sentinței de închisoare pe viață, românul va executa o pedeapsă de cel puțin 18 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Reacția unui criminal român la condamnarea pentru uciderea în bătaie a unei femei, pe stradă, în Anglia