Antena Meniu Search
x

Video Reacţia lui Chris Noth, actorul din "Sex and The City", după ce a fost acuzat de două femei că le-ar fi violat

Actorul care îl interpretează pe Mr. Big în serialul Sex and The City este acuzat de viol, de două femei. Faptele ar fi avut loc în 2004 şi 2015, atunci când actorul era deja însurat. Acuzaţiile împotriva lui Chris Noth au apărut după difuzarea seriei And Just Like That, intens mediatizată.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 13:29

Chris Noth, actor
Chris Noth, actor - Profimedia

Mediatizarea personajului Mr Big din And Just Like That le-a trezit amintiri neplăcute celor două femei care susţin că au fost abuzate de actor. Una dintre ele a povestit pentru jurnaliştii de la Hollywood Reporter că ar fi fost agresată în 2004, chiar în apartamentul din Los Angeles al actorului. Atunci, ea avea doar 22 de ani iar Chris Noth 49 şi era la începutul relaţiei cu actuala sa soţie. 

În 2015, după trei ani de căsătorie, celebrul actor ar fi abuzat o alta femeie in New York. Faptele s-ar fi întâmplat după ce cei doi au ieşit la prima întâlnire iar Chris Noth a invitat-o la el acasă să îi arate colecţia de whisky. 

Chris Noth: Problema este că presa tabloidă ne-a acaparat. Este păcat!

Actorul neagă acuzaţiile, spune că relaţiile cu cele două femei au fost de comun acord şi că niciodată nu a abuzat o femeie. Poliţia din Los Angeles a anunţat că nu există deocamdată nicio anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Reacţia lui Chris Noth, actorul din "Sex and The City", după ce a fost acuzat de două femei că le-ar fi violat