Antena Meniu Search
x

Reacţia unor hoţi după ce au spart o casă, în Italia: "Văd că nici voi nu aveți nimic". N-au plecat totuşi cu mâna goală: ce au luat din locuinţă

Spargere neobişnuită într-o casă din Pordenone, comuna Chions. Hoţii au lăsat în urmă un mesaj neobişnuit pentru proprietari. Pe lângă obiectele lipsă, proprietarii au găsit un bilet scris de mână, care a provocat atât amuzament, cât şi furie în întreaga comunitate.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 16:18

- Profimedia

Îmi pare rău, dar nu avem bani și trebuie să mâncăm. Dar văd că nici voi nu aveţi nimic. Răbdare". Acesta este mesajul, scris într-o italiană stricată, lăsat de hoţii care au comis un furt într-o casă din Pordenone, municipiul Chions, în urmă cu câteva zile. Deşi s-au "poticnit" la venire, într-un final au plecat cu un aparat de cafea şi o friteuză.

Văd că nu aveţi nimic Prada? Doar un aparat de cafea şi o friteuză, cam slab. Îmi pare rău, dar nu mai avem bani și trebuie să mâncăm. Dar văd că nici voi nu aveţi nimic. Răbdare”, este mesajul lăsat de hoţi, într-o italiană stricată, plină de greşeli dramaticale.

Detaliul ascuns în urma bileteţului

De altfel, poliţia suspectează că hoţii ar fi folosit această tehnică - de a lăsa în urmă un bilet - pentru a distrage atenţia de la întâmplarea principală: furtul. Mai mult, autorităţile cred că poate fi vorba despre o persoană de altă naţionalitate ori care a vrut să dea impresia că nu ar fi vorbitor nativ de limba italiană, în încercarea de a-i încurca pe poliţişti, relatează Leggo.it.

Carabinierii din Azzano Decimo au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe autorii furtului. De asemenea, forţele de ordine îi îndeamnă pe localnici să fie extrem de vigilenţi, să nu plece de acasă fără să îşi asigure locuinţele şi să raporteze la poliţie orice mişcare suspectă pe care o sesizează în cartier.

Incidentul este doar unul dintr-o serie de spargeri care au afectat provincia Pordenone în ultimele luni. Mai multe locuințe au fost sparte în Porcia, Azzano, Fiume Veneto și Zoppola. De obicei, infractorii așteaptă ca proprietarii să plece de acasă, apoi pătrund în interior spărgând geamurile sau ușile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Reacţia unor hoţi după ce au spart o casă, în Italia: "Văd că nici voi nu aveți nimic". N-au plecat totuşi cu mâna goală: ce au luat din locuinţă