Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacția unui britanic după ce gustă o băutură alcoolică făcută de vecinii români: Mă arde, ăștia încearcă să ne omoare

Băuturile alcoolice făcute în casă de români nu sunt pentru toată lumea, așa cum o demonstrează un britanic care a primit un astfel de cadou din partea vecinilor săi români. Soția sa a postat pe TikTok un videoclip în care bărbatul gustă licoarea vișinie, iar reacția lui este pe măsură. La fel de amuzante sunt și comentariile, unde mai mulți străini au împărtășit experiențe similare. Imaginile au devenit virale, adunând aproape jumătate de milion de aprecieri, comentarii și reacții.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 08:37

Reacția unui britanic după ce gustă o băutură alcoolică făcută de vecinii români: Mă arde, ăștia încearcă să ne omoare
Reacția unui britanic după ce gustă o băutură alcoolică făcută de vecinii români: Mă arde, ăștia încearcă să ne omoare - TikTok

"Dragii noștri vecini din România ne-au adus o băutură alcoolică făcută în casă", explică femeia, în timp ce bărbatul ia o primă înghițitură, fiind apoi luat prin surprindere de tăria lichidului vișiniu din pahar. "Ce naiba e asta? Nu e ... Are 100% alcool. E alcool pur, cu așa ceva își dezinfectau rănile în cel de-al Doilea Război Mondial. Probabil au pus o picătură de Ribena (n.r. suc de coacăze) în asta. E mortală".

Cei doi nu spun despre ce băutură este vorba, însă, în comentarii, cei mai mulți români cred că este vorba de vișinată. "Pare a fi vișinată, care este servită ca digestiv. Nu e atât de tare, are undeva între 40 și 70 de grade", explică un utilizator. "E o băutură mai mult pentru femei și copii", glumește altcineva. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

În imagini, britanicul continuă să se strâmbe, încercând să-și facă curaj să mai ia o înghițitură. "Simt că-mi arde gura, Sper că nu ai băut, nu mă mai ating de așa ceva. Simt că-mi arde gura, mă dezinfectează, e ca o apă de gură. Cred că au pus 20 de tone de vodka în apa de gură. Îmi ia foc stomacul".

Pe fundal se aude cum femeia îi explică faptul că este un păhărel de brandy. "Ce, asta nu e brandy. E alcool etilic". Partenera îl roagă să vorbească mai încet pentru a nu fi auziți. "Încearcă să ne omoare", îi răspunde soțul, care apoi oftează.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Ştiri externe » Reacția unui britanic după ce gustă o băutură alcoolică făcută de vecinii români: Mă arde, ăștia încearcă să ne omoare