Antena Meniu Search
x

Reacție splendidă. Trei bărbați din SUA au încercuit cu mașinile un șofer beat, care conducea haotic

Reacție splendidă. Trei bărbați din SUA au încercuit cu mașinile un șofer beat, care conducea haotic.

Un șofer beat este încercuit de trei mașini și forțat să oprească
Trei bărbați încercuiesc cu mașinile un șofer beat - captură video LAD BIBLE via Facebook

Fără a se cunoaște, trei șoferi din Statele Unite au demonstrat o prezență de spirit extraordinară, reușind să oprească, fără violență, un bărbat care conducea într-o stare avansată de ebrietate. 

Bărbatul de la volanul unui Dodge șofa haotic pe autostradă, moment în care, fără a-și vorbi, trei participanți la trafic l-au înconjurat cu mașinile, într-un mod lipsit de agresivitate, pentru a-l determina să oprească. 

Deși inițial bărbatul beat a încercat să iasă din încercuire, părăsind parțial carosabilul, în cele din urmă a fost nevoit să renunțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată ajunși la mașina acestuia, șoferii nu l-au agresat, ci l-au determinat în mod pașnic să pășească în afara autoturismului, pentru a nu pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic. 

În cele din urmă, bărbatul aflat sub înfluența băuturilor alcoolice, vizibil întristat de situația pe care a creat-o, a ieșit din mașină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Reacție splendidă. Trei bărbați din SUA au încercuit cu mașinile un șofer beat, care conducea haotic