Antena Meniu Search
x

Record absolut: Un polonez a picat de 192 de ori examenul auto scris. De 17 ani se chinuie să îşi ia permisul

Record absolut pentru un bărbat de 50 de ani, care de 17 ani se chinuie să îşi ia permisul auto. Bărbatul a picat de 192 de ori examenul teoretic auto. Potrivit presei locale, niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva în această ţară.

de Monica Palade

la 15.03.2021, 13:52

Record absolut: Un polonez a picat de 192 de ori examenul auto scris. De 17 ani se chinuie să îşi ia permisul - Profimedia

Bărbatul din oraşul Piotrków Trybunalski nu a renunţat deloc în aceşti ani şi a continuat să se înscrie, lucru care l-a şi costat aproape 6.000 de zloţi polonezi, echivalentul a aproape 1.300 de euro.

Fără noroc

Presa poloneză susţine că un polonez reuşeşte să treacă proba teoretică din două sau trei încercări. În centrul de examinare din Piotrków Trybunalski, care este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai uşoare, mai bine de 70% dintre candidaţi reuşesc să ia examenul din prima.

Totuşi, nu este singurul caz în Polonia. În aceeaşi regiune, un al bărbat a încercat de 40 de ori până să treacă proba teoretică. În oraşul Opole, în sud-vestul ţării, o altă persoană a dat examenul de 113 ori.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Record absolut: Un polonez a picat de 192 de ori examenul auto scris. De 17 ani se chinuie să îşi ia permisul