Antena Meniu Search
x

Regele Florin Cioaba este in coma

Regele Florin Cioaba este in coma, dupa ce a facut un infarct, in Antalya. Cardiac, regele nu a mai rezistat temperaturilor de aproape 50 de grade

Vezi și

Dinastia s-a zguduit din temelii. Dupa zece zile de vacanta petrecute in Antalya, la 58 de ani, regele Cioaba a suferit un atac de cord. "Suntem foarte necajiti pentru ca s-a dus acolo. E o caldura foarte avansata fata de Romania", a spus un var de-al regelui.

Era in masina, in drum spre casa, cand inima a inceput sa bata neregulat. Alaturi de Cioaba era Marica, regina lui, careia ii daruise in urma cu ceva timp un cadou care sa ii aminteasca de el.

Supusii lui, cu care a stat la aceeasi masa si carora le impartea daruri regesti, vor sa fie alaturi de conducatorul lor. "Eu am plans impreuna cu oamenii acestia, am simtit suferinta lor", a spus, mai de mult, Cioaba.

Cei mai apropiati dintre ei au plecat de dimineata spre clinica in care este internat Florin Cioaba. "Ma duceam si eu, dar am sotia bolnava si nu pot s-o las. E pacat ca a putut sa faca acest gest cand era conducator al tuturor", a spus varul regelui.

Acasa, la Sibiu, palatul regal pare parasit. Fiul regelui Cioaba, Dorin, a plecat si el spre Turcia. Tatal sau este in coma indusa si ar putea fi operat in urmatoarele ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Regele Florin Cioaba este in coma