Antena Meniu Search
x

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îşi lansează propriile mărci de ketchup şi sos brun

Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 95 de ani, a devenit ”regina ketchupului” prin lansarea propiului ketchup şi a unui sos brun, scrie New York Post.

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 14:21

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îşi lansează propriile mărci de ketchup şi sos brun - Profimedia

Potrivit tabloidului The Sun, ketchupul de roşii este ”ideal la micul dejun sau în orice alt moment al zilei” şi este ”aromat cu curmale, suc de mere şi condimente”, iar sosul brun are gustul şi consistenţa unui sos de friptură ”cu oţet şi mirodenii”. Condimentele, care sunt produse la Sandringham, în Norfolk, cu ingredinete din zonă, costă 6,99 lire sterline (8,40 euro) porţia de 280 de grame.

”Dacă plătesc 6,99 de lire sterline pe o sticlă de ceva, vreau nişte vin în ea”, declară pentru The Sun un localnic sarcastic.

Nu s-a anunţat o dată de lansare a sosurilor, motiv pentru care acestea nu pot fi încă achiziţionate din magaznul online al Sandringham.

Palatul Buckingham a lansat o marcă de gin al reginei în 2020

Pe acelaşi subiect

Reginei îi place ginul, iar Palatul Buckingham a lansat o marcă de gin al reginei în 2020. Acesta este preparat, de asemenea, din ingredente care provin din grădinile reşedinţei sale din Londra. Acest gin poate fi achiziţionat prin Royal Collection Trust şi are arome de păducel, lămâiţă, frunze de dud şi de dafin. Are note de lămâie şi plante, iar o sticlă de 700 de mililitri costă aproxmativ 45 de euro.

Potrvit site-ului, acest gin ”potoleşte perfect setea vara” şi se recomandă ”să se toarne o măsură de gin într-un pahar umplut cu gheaţă, să se completeze cu un tonic şi să se decoreze cu o felie de lămâie”.

Alcoolul este unul dntre factorii căruia regina îi atribuie longevitatea sa. Elisabeta a II-a ”a îmbătrânit incredibil de bine şi este paradigma sănătăţii şi stării de bine”. Potrivit lui Kozlowski, regina preferă un cocktail de gin dimineaţa, apoi un pahar de vin sau şampanie la prânz, iar seara alt pahar de vin sau un martini sec.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îşi lansează propriile mărci de ketchup şi sos brun