Antena Meniu Search
x

Video Răspuns dur din partea Reginei la acuzaţiile de abuz sexual aduse prinţului Andrew: I-au fost retrase distincţiile militare şi titlul de Alteţă Regală

Este cel mai negru an pentru prinţul Andrew. Fiul preferat al Reginei Elisabeta va răspunde ca persoană privată în faţa instanţei americane unde este acuzat de agresiune sexuală. Regina i-a retras distincţiile militare şi titlul de Alteţă Regală. Cel mai probabil, procesul în care ducele de York este acuzat de viol va începe în toamnă. Până atunci, trebuie să aleagă o strategie dar niciuna nu îi este favorabilă. Fie că îşi confruntă acuzatoarea, fie că încearcă o înţelegere, tot rămâne cu onoarea pătată.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 14.01.2022, 21:38

Vezi și

Răspunsul Reginei Elisabeta în faţa scandalului ce îl are în centru pe prinţul Andrew a fost pe cât se poate de dur. Ducele de York nu mai este, de astăzi, Alteţă Regală, a rămas fără toate titlurile militare şi nu mai patronează nicio organizaţie de caritate. 

Când se va prezenta la proces, spre sfârşitul acestui an, Andrew va mai fi doar duce de York. Virginia Giuffre spune că în 2001 a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu prinţul Andrew în trei rânduri la Londra, New York şi în insulele Virgine. Avea 17 ani şi era una dintre victimele reţelei condusă de controversatul miliardar Jeffrey Epstein, apropiat al fiului suveranei britanice. Procesul a fost intentat în vara lui 2021 în Statele Unite, dar Andrew a sperat până în ultima clipă că va scăpa cu faţa curată. 

Gloria Allred, avocatul acuzării: Judecătorul a luat decizia corectă când a respins cererea prinţului Andrew de a arhiva cazul, procesul intentat de Virginia Giuffre.

Prinţul Andrew a renunţat la îndatoririle oficiale încă din 2019

Acum, marile publicaţii din întreaga lume au subiectul pe prima pagină. Iar scandalul creat a distrus complet reputaţia prinţului. Nici măcar contestarea deciziei judecătorului sau soluţionarea cazului nu îl vor mai ajuta să revină în graţiile Familiei Regale.

Sub presiunea acuzaţiilor, Andrew a renunţat la îndatoririle oficiale încă din 2019. Ca să acopere cheltuielile de judecată şi eventualele despăgubiri, prinţul şi-a pus la vânzare şi cabana de schi din Elveţia. În vârstă de 61 de ani, Andrew a fost căsătorit cu Sarah Ferguson până în 1996 şi are două fiice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Răspuns dur din partea Reginei la acuzaţiile de abuz sexual aduse prinţului Andrew: I-au fost retrase distincţiile militare şi titlul de Alteţă Regală