Antena Meniu Search
x

Regina Marii Britanii a convocat Casa Regală, după anunțul Prințului Harry și a soției Meghan

Acordul Megxit, aşa cum l-a numit presa britanică, ca o ironie după Brexit, trebuie să definească noile roluri ale lui Harry şi Meghan, în casa regală britanică. Regina Elisabeta a II-a a convocat întâlnirea de urgenţă.

de Redactia Observator

la 13.01.2020, 03:57

Vezi și

Acordul Megxit, aşa cum l-a numit presa britanică, ca o ironie după Brexit, trebuie să definească noile roluri ale lui Harry şi Meghan, în casa regală britanică. Regina Elisabeta a II-a a convocat întâlnirea de urgenţă.

Pe domeniul Sandringham, din comitatul Norfok, va fi decis viitorul ducilor de Sussex.

Soţia prinţului Harry ar urma să ia parte la negocieri printr-o video conferinţă. Ducesa de Sussex se află în aceste momente în Canada, cu fiul ei Archie. Locaţia exactă rămâne însă un mister.

În presă se vehiculează că Meghan Markle s-ar ascunde într-un orăşel de pe coasta insulei Vancouver. Mai exact, în această proprietate, înconjurată de arbori înalţi.

Discuţiile de la summitul regal se vor concentra pe stabilirea noului statut pentru duci, ce surse de venit vor avea şi ce activităţi comerciale pot întreprinde, după ce au cerut independenţa financiară.

Ducii de Sussex ar fi plănuit totul cu luni de zile înainte. Presa britanică scrie că Sir Elton John ar fi ştiut ce urmează să se întâmple.

În plus, au apărut imagini care arată că Prinţul Harry a discutat cu directorul Disney despre posibilitatea ca Meghan Markle să dea voce unui personaj animat. Maghan ar fi încheiat contractul în decembrie, la cinci luni de la întâlnirea cu directorul Disney, de la premiera filmului Regelui Leu.

Anunţul ducilor ar fi fost o lovitură şi pentru Prinţul William. Un apropiat al familie regale a declarat pentru presa britanică că ducele de Cambridge i-ar fi mărturisit că şi-a protejat fratele cel mic toată viaţa, însă acum nu mai poate face asta. Între timp, un jurnalist apropiat de cumnata sa a avertizat că Harry şi Meghan sunt dispuşi să ofere un interviu necenzurat despre familia regală britanică, dacă negocierile nu vor curge aşa cum îşi doresc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Regina Marii Britanii a convocat Casa Regală, după anunțul Prințului Harry și a soției Meghan