Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Relația tumultoasă a cântăreței Mariah Carey cu sora ei, care a murit în aceeași zi cu mama lor. "Au stors şi ultima picătură de sânge din mine"

Mariah Carey trece prin clipe de coşmar! Într-o singură zi, cântăreaţa și-a pierdut atât mama, cât și sora. Anunţul a fost făcut chiar de artistă, care nu a dezvăluit însă şi cauza morţilor. Relația dintre starul american și cele două femei care i-au marcat viața a fost una tumultoasă, cu răni nevindecate și acuzaţii de abuz. 

de Redactia Observator

la 27.08.2024 , 21:50

Sunt ultimele imagini cu Mariah Carey şi mama ei pe scenă, în urmă cu 14 ani, când cele două au strălucit în cadrul unui spectacol de Crăciun memorabil. Ieri, Într-un mesaj emoţionat, cea considerată de mulţi regina muzicii pop şi R&B, a făcut un anunţ care a şocat întreaga lume.

"Inima mea este frântă. Mi-am pierdut mama weekendul trecut. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, şi sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi. Mă simt binecuvântată că am putut să-mi petrec ultima săptămână cu mama, înainte ca ea să moară", a declarat Mariah Carey.

Mama artistei, Patricia, avea 87 de ani şi a fost cântăreaţă de operă şi profesoară de canto. Este cea care i-a îndrumat primii paşi în muzică şi cea de la care Mariah a moştenit talentul. Însă, relaţia dintre cele două nu a fost una perfectă.

Vezi și

Amestec de mândrie, rușine, confuzie și dezamăgire

În autobiografia sa din 2020, artista descria relația cu mama ei ca pe un amestec de mândrie, rușine, confuzie și dezamăgire. Cântăreaţa spune că Patricia a devenit geloasă în momentul în care ea a început să aibă succes. Criticile ei au urmărit-o toată viaţa şi au continuat să o afecteze indiferent câte premii a câştigat.

"Sunt anumite lucruri despre ea pe care le-am recunoscut mereu, mereu. Talentul, ca şi cântăreață de operă și faptul că m-a încurajat să cred în mine. Nu sunt de acord cu tot ceea ce a făcut în viața ei, nu o înțeleg neapărat, dar am avut întotdeauna grijă de ea, am grijă de ea până în ziua de azi", declara Mariah Carey.

Mariah Carey, dată în judecată de sora ei

În aceeaşi carte de memorii, cântăreaţa a povestit cum sora ei Alison a încercat să-i dea droguri şi să o introducă în lumea prostituţiei la doar 12 ani. În urma dezvăluirilor, a fost dată în judecată şi i s-au cerut daune de 1,25 de milioane. "N-aș fi vorbit niciodată despre cineva din viața mea. Am încercat să fiu foarte corectă, dar, de-a lungul anilor, oamenii au stors şi ultima picătură de sânge din mine", declara Mariah Carey într-un interviu.

Sora cântăreţei, care s-a luptat cu dependenţa de droguri toată viaţa şi ani la rând a trăit pe străzi, a fost diagnosticată cu HIV în 1990. În 2015, în ciuda faptului că nu îşi vorbeau de zeci de ani, Allison a încercat să ia legătura cu sora sa. "Mariah, te iubesc şi am nevoie disperată de ajutorul tău. Te rog nu mă abandona!", a fost mesajul lui Allison Carey

Presa americană scrie că în ultimele săptămâni, Allison se afla sub îngrijire la domiciliu, după ce organele au început să-i cedeze. Mariah Carey mai are un frate, Morgan, dar nici cu acesta nu ţine legătura.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Ştiri externe » Relația tumultoasă a cântăreței Mariah Carey cu sora ei, care a murit în aceeași zi cu mama lor. "Au stors şi ultima picătură de sânge din mine"